Всі новини

Оновлено склад б/у техніки

19.05.2017

Склад Альфатех оновлено новими моделями екскаваторів-навантажувачів з досвідом роботи

Альфатех - центр техніки спеціального призначення, який зібрав понад 200 пропозицій б/у екскаваторів-навантажувачів різної комплектації, характеристик і технічних особливостей. Серед останніх оновлень нашого складу: екскаватори-навантажувачі Caterpillar і JCB:

1.Екскаватори-навантажувачі Caterpillar володіють неймовірною універсальністю і показують стабільно високі показники ефективності під час виконання найрізноманітніших робіт (вим грунту, , засипка, , знесення будівель, ландшафтні роботи і т). Неймовірна потужність, точність в управлінні, невеликі габарити і низьке споживання палива - далеко не всі переваги, властиві екскаваторів-навантажувачів Caterpillar. Незважаючи на те, що представлені моделі були випущені в період 2009-2013 рік, і вже мають «за плечима» н одну тисячу відпрацьованих машино, вся техніка пройшла повну комплексну підготовку до повторного використання, і готова надати ефективність, рівну машинам, тільки випущеним з заводу.

2.Екскаватори-навантажувачі JCB виготовлені відповідно до найвищих стандартів і до сьогодні зарекомендували себе, як найсучасніші, надійні і багатофункціональні машини спеціального призначення. Окремо варто відзначити наявність в екскаваторах навантажувачах JCB3CX Eco і JCB 4CX Eco спеціальної системи блокування гідротрансформатора TorqueLock. Дана розробка дозволяє знизити витрату палива до 25%, і, таким чином скоротити експлуатаційні витрати на роботу техніки. У цьому місяці склад компанії Альфатех було поповнено відразу декількома машинами 2007-2010 років випуску: JCB 3C, JCB 1CXT, JCB 3CX, JCB 3CX. З огляду на наявність мінімально напрацювання машино, і високі ресурси, закладені виробником при розробці машини, машини з досвідом роботи стає чудовою альтернативою техніці з конвеєра.

Для того, щоб придбання екскаваторів-навантажувачів вторинного використання максимально виправдало очікування наших клієнтів і дозволило ефективно вирішити будь-яке поставлене завдання, ми гарантуємо:

  • ретельну діагностику машин б/у і усунення неполадок;
  • наявність необхідних сертифікатів;
  • офіційне оформлення екскаваторів-навантажувачів під час поступлення на склад нашої компанії і під час операцій купівлі-продажу.

З огляду на величезний склад компанії Альфатех і постійні його поновлення, підібрати машину будь-якій комплектації, марки і спеціалізації для нас не складе ніяких труднощів. При необхідності, ми готові посприяти в пошуку потрібної моделі екскаватора-навантажувача на території Європи, а також взяти на себе: розмитнення, оформлення супровідної документації, доставку і т.д.). У пошуку кращого рішення для свого клієнта, ми готові розробляти нестандартні рішення, розширювати географію поставок машин, а іноді, навіть міняти власні регламенти та порядки.

Альфатех - кращий сервіс, який тільки можна уявити.

067 510 40 10