Всі новини

Оновлені колісні екскаватори Hyundai - сучасна кабіна і ще більш економічна витрата палива

12.04.2016

Виробник корейської техніки Hyundai представив на одній з найбільших виставок будівельної техніки в Мюнхені дві нові моделі колісних екскаваторів, які відносяться до серії HX, але мають ряд переваг і особливостей.

На HW140 і HW210, які замінять R140W і R210W, відповідно, встановлено 6-циліндровий двигун CUMMINS QSB6.7.

Експлуатаційна маса HW140 - 14 000 кг. Завдяки новому двигуну Tier 4 Final на 15% зменшена витрата палива при виконанні землерийних робіт. Експлуатаційна маса HW210 - 21 000 кг і відповідно на 20% зменшена витрата палива.

Машини серії HW мають новий зовнішній дизайн. Виробник представив більш посилений і безпечний дизайн, в порівнянні зі своїми попередниками. Нова кабіна може похвалитися більш низьким рівнем шуму і рівнем вібрації, а також дизайном з урахуванням всіх сучасних тенденцій. А сенсорний екран 8" відображає технічну інформацію і дозволяє оператору мати доступ до камери з оглядом на 360 градусів.

Колісні екскаватори Hyundai тепер обладнані 8" сенсорним дисплеєм і забезпечені кластером управління машин серії HX. Цей дисплей на 30% більше ніж той, який був раніше. З ним оператор може перевіряти споживання палива, ECO прилад (повідомляє оператору про більш економічну витрату), а також потужність і режими інтелектуального контролю потужності (IPC).

Команда Hyundai заявляє, що триступеневий режим живлення забезпечує високу продуктивність у всіх додатках, в той час як IPC, діє аналогічно режиму ECO, оптимізуючи потужність, грунтуючись на потребах в навантаженні. Для більш точного контролю машини є замок повороту, який підтримує стабільність екскаватора, коли поворотний рух має бути обмежений.

Також основне досягнення в модернізації колісних екскаваторів - це система тачскрін, яка працює на базі Hyundai Improved Monitoring System, що дає оператору можливість огляду на 360 градусів. При виявленні об'єктів ближче, ніж на п'ять метрів, спрацьовує звуковий і відео попередження для оператора.

HW екскаватори також отримали від Hyundai новий сенсорний джойстик. Цей джойстик, у вигляді шишки, розташований відразу за правим джойстиком і дуже схожий на сенсорні ручки. Він використовується в якості альтернативного методу введення для нового монітора, а також виконує багато інших функцій.

HW серія також обладнана автоматикою Hi-Mate, яка дозволяє здійснювати дистанційний моніторинг роботи машини і діагностику роботи систем з геолокації техніки, з метою виявлення місцезнаходження.

При виборі колісного екскаватора для певних видів робіт, ми настійно рекомендуємо зв'язатися з нашим відділом продажів спецтехніки та отримати кваліфіковану консультацію.