Всі новини

Огляд екскаваторів Hyundai (моделі 430,480, 520) для кар'єрних робіт

31.08.2021

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» представляє екскаватори Hyundai для кар'єрних робіт. Моделі 430LC-9, 480LC-9S, 520LC-9S – це важкі потужні гусеничні машини. Спецтехніка призначена для масштабних землерийних і планувальних робіт, використовується для транспортування сипучих матеріалів і видобутку корисних копалин.

Гусеничный экскаватор Hyundai R480LC-9S

Основні технічні характеристики

Моделі 480LC-9S та 520LC-9S оснащені надійними та економічними 6-циліндровому двигуну Cummins Tier 2 QSM11-C. Екскаватор 430LC-9 випускається з 6-циліндровому силовим агрегатом Hyundai HE 8.9, який дещо поступається за потужністю, але споживає менше палива. Основні показники моделей:

  • потужність двигуна – від 296 до 353 к. с.;
  • робочий об'єм – від 8 900 до 10 800 см3;
  • максимальний крутний момент – від 148 до 182, 5 кгс·м при 1400 об/хв;
  • об'єм ковша – від 1,9 до 3,2 м3;
  • глибина копання – від 6 130 до 6 870 мм;
  • довжина стріли – від 6 500 до 7060 см;
  • відстань між осями – 4 470 см.

Сучасна запатентована гідравлічна система забезпечує просте управління стрілою і ковшем. Нова конструкція що регулює клапан підвищує ефективність і плавність при виконанні робіт. Завдяки функції автоматичного збільшення потужності обертів двигуна зростають при інтенсивному навантаженні.

Ключові експлуатаційні особливості

Робота двигуна і гідравліки контролюється фірмовою системою CAPO, яка автоматично забезпечує необхідну потужність в залежності від ступеня навантаження. Оператор може встановлювати поведінку стріли й силу її повороту в залежності від власних уподобань.

Система CAPO також надає функцію самодіагностики та відображає інформацію про стан робочих рідин (температура гідравлічного масла, води та рівень палива). Вона взаємодіє з датчиками, які розміщені в гідравлічній системі, тим самим забезпечуючи оптимальну потужність силового агрегату і відмінну роботу гідравліки.

Конструкція кабіни 9-ї серії зроблена з міцної й товстої сталі. Структурна цілісність перевірена методом скінченних елементів (МСЕ). Кабіна відповідає всім вимогам безпеки й має захист від перекидання (ROPS). Сидіння, консоль управління і підлокітники регулюються відповідно до особистих переваг оператора. Вбудований клімат-контроль забезпечує комфортну роботу в будь-яких погодних умовах. Яскравий 7-дюймовий кольоровий РК-екран дає можливість встановлювати режим роботи, проводити самодіагностику, стежити за камерою заднього виду.

Відмітна особливість екскаваторів Hyundai - це унікальна система діагностики й віддаленого управління Hi-MATE. З її допомогою оператори отримують важливу діагностичну інформацію. Завдяки цьому можна швидко провести технічне обслуговування і скоротити час простою техніки. Маючи комп'ютер з інтернет-підключенням, що обслуговує персонал може точно визначити місце розташування машини й відстежити стан головних робочих систем.

У спеціалізованому центрі Альфатех можна придбати нові екскаватори «Хюндай» за найвигіднішими цінами в Україні. На всі моделі надається гарантія, забезпечується їх якісне сервісне обслуговування в період експлуатації. Випробувати техніку в роботі можна на нашій виставковому майданчику в місті Підгороднє, Дніпропетровської області.