Всі новини

Огляд ґрунтових і асфальтових катків Shantui

03.06.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє грунтові та асфальтові катки від китайського виробника Shantui. Машини призначені для виконання різних дорожніх робіт. Широкий модельний ряд дає можливість підібрати найбільш відповідну техніку для підготовки основного шару і фінішного ущільнення доріг з асфальтовим або грунтовим покриттям.

Основні технічні характеристики

Грунтові катки Shantui відрізняються експлуатаційною масою від 10 000 до 26 000 кг. Представлені моделі як з гідростатики, так і з механікою. Всі машини комплектуються сучасним обладнанням від провідних європейських виробників техніки спеціального призначення.

Головні плюси техніки з механічною коробкою передач полягають в простому ремонті і покращеному контролі машини. Залежно від поставленого завдання, на вибір представлені варіанти з гладким вальцом або кулачковим бандажем. Основне робоче обладнання легко встановлюється і знімається прямо в процесі роботи. Спецтехніка оснащується двигунами з сучасною системою охолодження.Каток вибрационный SHANTUI SR12P-5

Модель SR12P-5 вважається найбільш популярною. Деякі технічні показники:

  • експлуатаційна маса – 13 350 кг;
  • надійний мотор потужністю в 142 к. с. (при 2 200 об/хв);
  • максимальна швидкість руху – 9,9 км/год;
  • колісна база – 3 172 мм.

Варіанти з двома вулицями представлені моделями з масою від 3 000 до 14 000 кг. Основна частина спецтехніки з лінійки для роботи з асфальтом оснащується двигунами Cummins і Shangchai. У моделях SRD03 і SRD04 встановлені силові установки Yanmar.

Найбільш популярною вважається модель SRD10. Кілька важливих характеристик:

  • 4-циліндровий мотор потужністю 111 к. с. (при 2200 об/хв);
  • робочий об'єм двигуна – 3,9 л;
  • паливний бак місткістю 150 л;
  • максимальна швидкість пересування – 12 км/год.

Представлені дорожні катки широко використовуються в сфері будівництва та ремонту доріг. Моделі з першої лінійки призначені для трамбування і ущільнення різних ґрунтів, а з другої - для рівномірної укладання асфальту.

Експлуатаційні особливості

Практично всі моделі китайського виробника оснащуються потужною вібраційною установкою. Вона значною мірою прискорює процес ущільнення будь-якого ґрунту та асфальту. Віброкатки підходять не тільки для будівництва доріг, але і для облаштування залізничних магістралей, злітних смуг і портових майданчиків.

Дорожні котки від компанії «Шантуй» відрізняються простим управлінням. Унікальні системи електронного моніторингу дають можливість контролювати кожен етап робочого процесу. Завдяки вимірювальної апаратури рівень стиснення незв'язних матеріалів (щебеню, бетону, гравію, піску, гальки) перевіряється автоматично.

Кабіна відповідає всім нормам безпеки ROPS, FOPS. Якісна шумоізоляція забезпечує комфортну роботу. Всередині встановлена ​​система кондиціонування. Крісла та елементи управління регулюються під особисті потреби оператора.

У центрі «Альфатех» можна придбати техніку китайського виробника Shantui за найвигіднішими цінами в Україні. Ми забезпечуємо повне сервісне обслуговування і ремонт із застосуванням оригінальних деталей. Випробувати спецтехніку можна на нашій виставковому майданчику в місті Підгороднє, Дніпропетровської області.