Всі новини

Одна з найбільших компаній «Даніелі Хеві Машинери Інжінірінг» зупинилася на Hyundai

24.01.2012

Досліджуючи ринок спецтехніки в Україні, одна з найбільших компаній «Даніелі Хеві Машинери Інжінірінг», зупинила свій вибір на техніці бренду Hyundai. Машини будуть використовуватися для роботи на новому заводі корпорації «Інтерпайп»– Дніпросталь.

Спецтехніка марки Hyundai є затребуваною і популярною в Україні і повністю відповідає іміджу корпорації з 25-річним досвідом роботи на світовому ринку. Синонімами спецтехніки Hyundaі служатьслова «надійність» і «якість». Важливою перевагою у виробництві спецтехніки Hyundai є ухил на найвищу якість машин: кожен їх елемент і вузол проходять найжорстокішу багатоступеневу перевірку якості на всіх стадіях виробництва спецтехніки Hyundai.

При цьому, кожен покупець спецтехніки Hyundai  крім високоякісного обладнання отримує якісне обслуговування в будь-якому дилерському представництві компанії «Альфатех», висококласний сервіс від спеціально навчених професіоналів, а також повну відповідність очікуванням покупців спецтехніки Hyundai, оскільки виробник доводить кожну свою модель до повної досконалості.

Наші фахівці завжди готові проконсультувати  вас з підбору необхідної моделі спецтехніки Hyundai.