Всі новини

Обприскувачі - що важливо знати при виборі?

24.12.2020

Від технічних показників обприскувачів залежить ефективність їх використання. Які критерії необхідно враховувати при виборі такої техніки:

  • Потужність мотора. Чим могутніше мотор, тим більше споживається палива, а його перевитрата підвищує собівартість сільськогосподарської продукції. Тому бажано дотримуватися «золотої середини» - техніка повинна справлятися з поставленим завданням і окупати свою вартість. Оптимальним вважається діапазон 200-220 л. с. Така потужність мотора дозволяє розвивати швидкість близько 20-40 км / год.
  • Міцність рами. Від цього параметра залежать термін служби техніки, можливість використання на нерівному рельєфі. Перевагу слід віддавати відомим брендам, які гарантують якість своєї продукції, тривалий експлуатаційний ресурс.
  • Вага техніки і розподіл навантаження. Чим важче обприскувач, тим міцніше конструкція, але потрібно більше палива на досягнення швидкості. Техніка з меншою вагою краще працює на вологому і мокрому ґрунті, оскільки надає на неї менший тиск. Важливо, щоб у машини розподіл навантажень було 50/50 з урахуванням заповненого бака. Сильний перевага в певну сторону створює нестабільне становище конструкції.
  • Кліренс. Думки фермерів сходяться на тому, що оптимальний показник кліренсу - 1,6-1,8 м. Універсальна техніка дозволяє працювати з різними культурами, наприклад, коли при вирощуванні зернових в сівозміні з'являються соняшник чи ріпак.
  • Продуктивність насоса. Мембранно-поршневий насос гарантує стабільний потік при зміні обсягу рідини, що подається. На відміну від відцентрових моделей, використовує на 20 л. с. менше від потужності двигуна. Контроль норми виливу регулюється за допомогою витратоміра.

Сільськогосподарські машини Tecnoma Laser поєднують ефективність роботи і економічність, відповідають сучасним тенденціям автоматизації та безпеки роботи обслуговуючого персоналу.

Самоходный опрыскиватель Тecnoma

Експлуатаційні показники та переваги самохідних обприскувачів Tecnoma Laser 4230

Самохідні машини Tecnoma Laser 4230 виграють в мобільності, продуктивності і зручності в управлінні. Техніка оснащена 6-циліндровим двигуном Deutz, який розрахований на інтенсивні навантаження, і мембранно-поршневим насосом з самоочищаються фільтрами. Передбачена можливість регулювання ширини колії в залежності від типу культури.

Основні технічні характеристики Tecnoma Laser 4230 наводяться в таблиці.

Найменування параметра, одиниця виміру Числові значення
Вага, т 9,5
Потужність двигуна,к. с. 210
Місткість бака для хімікатів, л 4200
Місткість бака для промивання, л 30
Допустима швидкість, км/год 22-35
Продуктивність насосу, л/хв 360
Кліренс, мм 125-180
Ширина колії, м 2,7
Ширина штанги, см 50-300

Велика, зручна, панорамний і герметична кабіна з ергономічним розташуванням органів управління має 4-й рівень захисту. Передбачені фільтри для запобігання потрапляння парів в кабіну. Контроль роботи обприскувача здійснюється за допомогою комп'ютера Novatop спільно з системою DPAE. Це забезпечує роботу з постійною нормою витрати робочої рідини, незалежно від швидкості обприскувача. Сенсорний екран I-TOP одночасно показує параметри обприскування і карти GPS.

Ми продаємо самохідні обприскувачі перевірені європейські виробника Tecnoma за найкращою ціною на ринку України з гарантією обслуговування. Техніка високої якості безперебійно працює більше 20 років, зручна і недорога в обслуговуванні. Представлений величезний вибір комплектуючих на заміну зношеним деталям наявного автопарку. Моделі можна оглянути і випробувати в роботі на виставці в місті Підгородне, Дніпропетровської області.