Всі новини

Відгуки про роботу з екскаватором-навантажувачем Bobcat

21.12.2021

Придбали екскаватор-навантажувач BOBCAT B730 R у жовтні 2021 року. Нашому господарству терміново потрібна була надійна машина, тому вибір ліг на компанію Бобкет. Техніка повною мірою задовольнила всі потреби. Він справляється із різними завданнями. Ми розчистили поле для майбутніх посівів, викорчували старі дерева та пні. Часто використовуємо машину для навантаження зернових. Працівникам господарства подобається, що екскаватор дуже простий в управлінні, в салоні немає нічого зайвого. Про компанію BOBCAT чув лише добрі відгуки, тому й вирішив купити машину цього бренду. Дуже задоволений, що в нашому невеликому парку з'явився універсальний помічник.

Директор ФГ «ДІНА» Прилуцький А.В.
Харьковська область, Краснокутський
р-н, село Козіївка

 


Купивши для свого фермерського господарства екскаватор-навантажувач Bobcat B780 і тепер не натішуся на цю машину.

Відразу оцінив у роботі потужний двигун Perkins на 100 л. с. та коробку передач PowerShift. Управління дуже легке завдяки джойстикам. Також машина вразила своєю маневреністю – адже у неї чотири однакові колеса та три режими управління ними: «колія в колію», рух «крабом» або поворот тільки передніх. Висота дорожнього просвіту 400 мм дозволила легко долати нерівну місцевість, особливо актуально це було під час розчищення території господарства під посіви та розкорчування старих пнів. Дуже задоволений цим екскаватором-навантажувачем, рекомендую!

Фермерське господарство «Агропік», Кушнір І. П.

с. Павлинка, Одеська область
 


Нещодавно придбали Bobcat B750 на 100 к. с., дуже задоволені тим, як ця машина працює. Дуже вона нам допомогла при збиранні та транспортуванні врожаю, а також копанні траншей, все вдалося зробити дуже швидко і без проблем. Модель маневрена, оскільки оснащена двома керованими задніми та 20-дюймовими передніми колесами. Ківш екскаватора обладнаний двома гідроциліндрами, що дозволило скористатися високим виривним зусиллям на його кромці. Порадувало й те, що в кабіні для зручності оператора передбачено кондиціонер, гідравлічні джойстики. А завдяки системі регулювання плавності ходу досягався максимальний комфорт під час експлуатації.

Директор агрооб'єднання «Колос» Перепичка А. Ф.

Дніпропетровська область, с. Любимівка


Экскаватор-погрузчик Bobcat B700

Вирішили купити екскаватор-навантажувач Bobcat B700 з КПП Synchro Shuttle, давно настав час це зробити. За допомогою цієї потужної та зручної машини легко викопали кілька траншів, перевезли ґрунт, а також використовували його під час транспортування будматеріалів. Операторам працювалося дуже легко завдяки джойстикам із селекторним перемиканням режимів та керуванню при двох положеннях сидіння. Відмінний огляд та комфорт у кабіні, всі кнопки завжди під рукою на зручній панелі керування. Начіпне обладнання дозволило використовувати машину для різних робіт, а завдяки покращеній паливній економічності ми змогли значно скоротити витрати на експлуатацію екскаватора-навантажувача.

Директор ТОВ «Агро-Торг» Голимблівский С. М.

Кіровоградська область, м. Кропивницький