Всі новини

Перевантажувачі Hyundai — продуктивна надійна спецтехніка

25.08.2020

Автогрейдер Shantui SG14

Перевантажувачі Hyundai — потужна спецтехніка для виконання наступного спектра робіт:

  • навантаження металобрухту, каменів, колод;
  • демонтажу будівельних конструкцій;
  • сортування вантажів в залежності від виду матеріалу.

Техніка відрізняється високою продуктивністю, розрахована на інтенсивні навантаження. Компактні маневрені машини переміщаються на робочу ділянку своїм ходом.

Різновиди перевантажувачів

Залежно від ходової частини, машини поділяють на 2 типи:

  1. Гусеничні — максимально адаптовані для вузьких, хитких ґрунтів, похилого рельєфу. Допустима швидкість — до 5 км/год.
  2. Колісні — мобільніше гусеничних моделей. Максимальна швидкість — 35 км/год.

Стійкість колісних машин на похилих рельєфах забезпечують виносні опори, противаги.

Оснащення

З урахуванням типу робіт, перевантажувачі комплектуються різноплановим навісним обладнанням:

  • захватом для навантаження металобрухту;
  • ковшем для каменів;
  • гідромолотами-руйнівниками;
  • гаками для колод;
  • зачепами для сортування.

Робочі органи закріплюються на стрілі з гідрокеруванням з кабіни, вмонтованої на ходовому шасі. Положення кабіни можна регулювати (опускати / піднімати), щоб забезпечити максимальний огляд робочої зони. Комплектація кабіни продумана до дрібниць: регульоване сидіння, електронна панель управління забезпечують безпечну експлуатацію техніки і комфорт оператора.

Техніка комплектується економічними малошумними дізмоторамі Cummins потужністю 176-357 л. с., які забезпечують тривалу безперебійну службу гідравлічних вузлів. Завдяки економічній витраті палива зменшуються терміни простою для дозаправки. Якісна збірка не вимагає частого профілактичного сервісного обслуговування.

Сфера застосування

Багатофункціональна техніка нового покоління замінює громіздкі крани на майданчиках зберігання металобрухту металургійних комбінатів. Перевантажувачі виконують первинну сортування брухту, навантаження на транспортні засоби для подальшої переробки. Будівельні компанії застосовують таку техніку для демонтажу залізобетонних конструкцій, що підлягають виносці. Будівельні відходи вантажаться для вивезення до місць утилізації.

Оптимізація виробництва при впровадженні перевантажувачів

Коректний поділ оброблюваних вантажів за видами матеріалу і розмірами, зручна схема складування і перевалки - необхідні умови оптимізації наступних технологічних процесів. Технології переробки розрізняються залежно від сорту металу, строго контролюються види брухту для отримання сплавів з потрібним складом.

Впровадження перевантажувачів Hyundai в виробничий процес дозволяє зменшити собівартість металопрокату, скоротити витрати на спорудження будівель, транспортування деревини деревообробних підприємств. Оглянути і випробувати в роботі обладнання, представлене центром спецтехніки «Альфатех», можна на виставковому майданчику в м Підгородне, Дніпропетровської області. Інвестиції в придбання такої техніки окупаються протягом перших років її експлуатації.