Всі новини

Плуги Unlu - надійні агрегати для обробки ґрунту

22.05.2020

Центр спеціалізованої техніки «Альфатех» - офіційний дилер відомого турецького виробника сільськогосподарської техніки Unlu. Наш каталог поповнили нові моделі навісних ексцентричних і оборотних плугів Unlu. Техніка цього бренду представлена на європейському ринку більше 50 років. Виробництво сконцентровано на 3-х власних заводах, процес повністю автоматизований.

Для виробництва техніки Unlu використовуються високоякісні метали, які для підвищення міцності і стійкості до зношування піддаються багатоетапної термічній обробці. Якість устаткування відповідає міжнародним стандартам ISO 9001, ISO 14001, виробник проводить тестування кожного примірника на відповідність заявленим характеристикам.

Плуг оборотный полунавесной UNLU Nitor V

Ексцентричні плуги Unlu: основні технічні характеристики

Ексцентричні агрегати моделей Unlu Eccentric з пір'яним відвалом представлені в 3-корпусному (14 дюймів) і 4-корпусному (16 дюймів) виконанні. Основні експлуатаційні параметри:

  • навісні плуги агрегатуються з тракторами потужністю від 60 до 150 к.с., в тому числі марки МТЗ;
  • регульована глибина – 30-35 см без утворення гребнів і борозд;
  • ширина захвата робочого корпуса – 35-40 см;
  • продуктивніть 0,95-1,15 га/год дозволяє виконати великі об'єми робот в короткий термін.

Агрегати відрізняються міцною конструкцією, простим обслуговуванням в процесі експлуатації (регулюванням глибини обробки, швидким підключенням до обладнання трактора).

Оборотні плуги Unlu: ключові експлуатаційні показники

Моделі Unlu Nitor V в 8-корпусном і Unlu Nitor М в 3-х - 4-х корпусном виконанні призначені для оранки полів з перевертанням пластів. Такий підхід до обробки грунту забезпечує одночасне забивання бур'янів, пожнивних залишків, органічних або мінеральних добрив.

Технічні характеристики моделей:

  • глибина розпушування грунту – 35 см при робочій швидкості 7-8 км/год;
  • ширина захвату робочого корпусу – 35 см;
  • продуктивність – 1,05-3,25 га/год, що підходить для обробки великих площ.

Плуги Unlu Nitor М вагою 1,15-2,35 т з 2-6 робочими корпусами агрегатуються з тракторами потужністю 80-250 к.с. Моделі Unlu Nitor V масою 3,8-5,2 т з 6-9 робочими корпусами агрегатуються з тракторами потужністю 200-350 к.с.

У компанії «Альфатех» можна придбати оборотні і ексцентричні навісні плуги Unlu по мінімальній ринковій ціні в Україні, надається гарантія на раму терміном на 5 років. Оглянути агрегати і отримати професійну консультацію менеджера можна на нашій виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області. Також доступна консультація менеджерів за вказаними телефонами в робочий час.