Всі новини

Навантажувачі Bobcat з телескопічною стрілою - багатофункціональна техніка для рішення простих і складних завдань

12.07.2016

Телескопічний навантажувач Bobcat - це багатофункціональна машина, яка за рахунок наявності телескопічної стріли може виконувати функції фронтальних ковшових навантажувачів, вилочних автонавантажувачів та автокранів.

Залежно від поставленого завдання на стрілу такої техніки можна закріпити такі пристрої, як: вила, зворотні і накидні лопати, ківш, захват, бетономішалку і т.д. Завдяки можливості підбору навісного обладнання та надзвичайній маневреності, телескопічні навантажувачі Bobcat все частіше можна зустріти не тільки на будівельних майданчиках, але і в комунальному господарстві (для масового збирання сміття та обробки дорожнього покриття) та аграрному господарстві (при перевезенні добрива, зерна, прибиранні свиноферм і т.д. ). Вони відмінно справляються з покладеними на них функціями навантаження, розвантаження, транспортування, підйому на потрібну висоту незалежно від складності умов роботи і ваги вантажу.

Такі навантажувачі сміливо можна назвати універсальними і різнобічними помічниками для вирішення щоденних і «непідйомних» завдань.

Технічні властивості телескопічних навантажувачів Bobcat

Навантажувачі Bobcat з телескопічною стрілою створені на спеціальному шасі з виносними опорами, обладнані колісною формулою 4х4, мають крабовий хід, двоступеневу коробку передач для робочого і транспортного режиму, і, в залежності від класу та моделі, можуть відрізнятися за:

типом рами: коритопобідні або коробчатого січення. Коритоподібна рама виготовлена з суцільного металу, і має високу стійкість до корозій, тоді як, рама коробчатого січення складається з порізно взятих коробів, за рахунок чого менше важить і підлягає частковому ремонту;

виду висування секцій стріли: гідравлічний циліндр або ланцюг. Розміщуються на стрілі навантажувача (телескопі), і необхідні для подовження другої частини стріли;

типу трансмісії: гідростатична і гідродинамічна.

Різновиди модельного ряду Бобкет навантажувачів з телескопічною стрілою

Відштовхуючись від типу і класу техніки, прийнято розрізняти три види стрілових навантажувачів:

Малі - обладнані додатковою гідравлікою для збільшення вантажопідйомності і максимального висунення стріли до 7,6 метрів (T2250, T2556, T2566).

Середні - можуть переносити вантажі на висоту до 11,6 метрів з максимальною вагою до 3,5 тон (Т3571, T35100, Т35120).

Великі - оснащені потужним чотирициліндровим турбованим двигуном, завдяки якому навантажувач може підняти до 4,1 тон вантажу на висоту до 17,1 метрів (T40140 3A, T40180 3A).

Незалежно від моделі, всі навантажувачі Бобкет з телескопічною стрілою абсолютно безпечні в роботі, так як мають закриту кабіну і захисні решітки на вікнах, ряд автоматичних блокувань запобігає аварійному падінню стріли з вантажем, автоматичну зупинку двигуна машини і гідроприводів, а також повноцінний захист водія у випадку непередбаченого зниження висоти стріли до самої кабіни, або при перекиданні навантажувача. Що стосується комфорту оператора, такі навантажувачі порадують вас: клімат контролем в кабіні, наявністю допоміжних прожекторів, розміщених на рамі машини, а також елементарною системою управління.

Навантажувачі Bobcat з телескопічною стрілкою - якісна, практична, і універсальна техніка для вирішення різноманітних завдань в будівництві, промисловості, сільському та комунальному господарстві.

Виникли питання щодо вибору? Телефонуйте за номером 067 541 11 11 і отримайте кваліфіковану консультацію по вибору телескопічних навантажувачів для вашого бізнесу. Наші фахівці будуть раді допомогти вам зробити розумний вибір.