Всі новини

Навантажувачі Shantui SL30WN та L39-B3

16.12.2021

У центрі спеціалізованої техніки Альфатех можна придбати одні з найкращих навантажувачів SL30WN та L39-B3 від китайського виробника Shantui Construction Machinery CO., Ltd. Машини відрізняються високою продуктивністю та універсальністю. Застосовуються для промислових та сільськогосподарських робіт. Здатні ефективно транспортувати різні матеріали на великі і короткі відстані.

Основні технічні показники

Навантажувачі у стандартній комплектації оснащуються фірмовими силовими агрегатами. За бажанням можна замовити модель із двигуном Weichai. Усі вони відповідають європейським екологічним стандартам та відрізняються економним споживанням палива. Також можна вибрати одну із двох трансмісій: ZF або BEILIAN.

Найпопулярнішою моделлю заведено вважати SL30WN. Експлуатаційна маса машини становить 10,5 т. Вона оснащена високопродуктивним китайським Weichai, потужність якого становить 125 л. с. Силовий агрегат працює в парі з трансмісією багатовального типу та забезпечує:

  • швидке пересування як уперед, так і назад;
  • відмінну маневреність на ділянках з обмеженою територією;
  • точне керування машиною та стрілою.

Місткий ківш об'ємом 1,8 м3 здатний переносити велику кількість матеріалу за короткий час.

Крім цього, у категорії навантажувачів з вантажопідйомністю до 3 т виділяється модель L39-B3. Вона має кращу маневреність та прохідність шляхом збільшеної колісної бази, яка становить 2900 мм. Експлуатаційна маса моделі дорівнює 10,8 т. Двигун з турбонаддувом та трансмісія планетарного типу забезпечують чудову продуктивність та швидкість пересування. Великий ківш об'ємом 2,2 м3 оснащений додатковими зубами та ріжучою кромкою для ефективнішого захоплення різних матеріалів.

Фронтальный погрузчик Shantui L39-B3

Експлуатаційні особливості

Кабіна оператора у представлених моделях оснащена захистом ROPS/FOPS, забезпечуючи комфортний та безпечний процес роботи у складних умовах. Пневматичні крісла встановлюються в найкращому положенні. Управління спецтехнікою та стрілою здійснює за допомогою джойстика, на якому знаходяться всі елементи. Всередині встановлено систему клімат-контролю для зручної роботи в будь-яких погодних умовах.

Невеликі фронтальні навантажувачі «Шантуй» з вантажопідйомністю до 3 т використовуються для навантаження та перевезення сипких матеріалів, копання траншей для труб та прибирання сміття з будівельного майданчика. Такі моделі не дуже добре підходять для копальні робіт і поступаються екскаваторам. Але за обсягами вантажу, що перевозиться, така техніка виходить на перші позиції.

Для навантажувачів доступний широкий вибір навісного обладнання:

  • стаціонарні ковші з кріпленням на 3 пальцях;
  • знімні ковші з механічним або гідравлічним кріпленням;
  • довгі вила для транспортування вантажів;
  • гідравлічні ковші, що закриваються, для збору сміття;
  • зернові ковші для сільськогосподарських робіт.

Крім того, моделі можна використовувати для комунального господарства внаслідок встановлення відвалів, шнекороторних снігоочисників або бункерних щіток.

Всю техніку можна протестувати на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області. Центр спеціалізованої техніки Альфатех виступає як ексклюзивний представник компанії Shantui Construction Machinery CO., Ltd в Україні. Тому у нас ви знайдете лише найнижчі ціни, оригінальні запчастини та офіційну гарантію від виробника.