Всі новини

Продуктивна надійна техніка Unia для передпосівної або основного обробітку ґрунту

19.05.2020

Компанія «Альфатех» представляє широкий асортимент агрегатів відомого виробника Unia (Польща) для передпосівної або основного обробітку грунту. Для виготовлення рамних конструкцій, вузлів і деталей використовується високоякісна сталь, яка має високу міцність і стійкість до зношування. Техніка розроблена з урахуванням різних типів грунтів та особливостями рельєфів земельних площ України.

Тяжелый предпосевной культиватор зубовый серии ATLAS

Короткий огляд оновлених моделей грунтообробної техніки Unia

Каталог компанії «Альфатех» поповнено оновленими моделями навісних і причіпних агрегатів марки Unia для основної і передпосівної обробки грунту з поліпшеними технічними характеристиками:

  • Глибокорозрохлювач Unia Kret з шириною захвату 1,7 / 2,8 / 4,0 м. Агрегатується з тракторами потужністю 75-240 к.с. Розпушування грунту на задану глибину без перевороту пластів забезпечують 3/5/7 шт. робочих лап. Вони виготовлені з високоякісної сталі з додаванням збагаченого марганцю, який зменшує ступінь стирання і підвищує зносостійкість.
  • Дискова борона Unia Ares HP з робочою шириною 4,0 / 5,0 / 6,0 / 8,0 м. Призначена для обробки грунту дисковими батареями діаметром 560/660 мм. з метою збереження вологи. Конструктивні переваги - кожен диск розташований на окремій стійці, яка закріплюється на металевій рамі на підвісі з захисними гумовими елементами. На відміну від дискових батарей, така конструкція підходить для грунту підвищеної вологості (до 40%), при значних бур'янах диски не забиваються рослинними залишками.
  • Предпосівний культиватор Unia Atlas дозволяє обробляти грунт на глибину від 4 см до 12 см. Модель оптимально підходить при обробці грунту під посів зернових культур і після оранки або дискування. Культиватор з робочою шириною 4,5 / 6,0 / 8,0 / 10,0 м. Агрегатується з тракторами потужністю 150-240 л.с. зі швидкістю руху до 13 км / ч. Після культивації грунт вирівнюється за допомогою фінішних планок і за допомогою подвійного катка Crosskill.
  • Оборотний плуг Unia Ibis XM моделі 3+, 3 + 1, 4+, 4 + 1 корпусів, служить для оранки грунту на глибину до 35 см. Корпуси плугів виготовлені з високолегованої сталі, даний сплав підвищує зносостійкість робочих органів. Дані моделі плугів агрегатуються з тракторами потужністю - 90-160 к.с.
  • Оборотний плуг Unia VIS XL моделі 6+, 6 + 1, 7 +, 7 + 1 корпусів, напівнавісного типу призначений для глибокої оранки, агрегатується з тракторами потужністю від 170-250 л.с. Рама даних моделей плугів зроблена з борованої крупнозернистой стали, опорна колесо збільшеного радіусу дозволяє зменшити розворот техніки при обмеженою робочої площі. Модель рекомендується для застосування на глинистих і в'язких грунтах.

Така грунтообробна техніка буде затребувана в кожному сільгосппідприємстві. Оптимальний варіант грунтообробного агрегату підбирається з урахуванням потужності наявних тракторів у клієнта, виду і типу грунту і планованих обсягів робіт. Висока якість виготовлення гарантує тривалий експлуатаційний ресурс при мінімальних вимогах до техобслуговування. Оглянути наявні агрегати і отримати професійну консультацію менеджера можна на нашій виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області.