Всі новини

Ремонт екскаваторів Hyundai в Україні від компанії «Альфатех»

29.04.2021

Техніка компанії Hyundai має великий попит в Україні та славиться високою якістю. Сьогодні компанія продає екскаватори як на гусеничній, так і на колісній базі. У центрі Альфатех можна замовити послуги ремонту спецтехніки Hyundai в будь-якій точці України.

Основні переваги екскаватора Hyundai

Основна частина екскаватора - це поворотна платформа. На неї встановлюється стріла з руків'ям і ковшем. Моделі відрізняються не тільки типом приводу, але і способом спорожнення ковша. В одних машинах, ківш просто підійматися вгору, а в інших відкривається стулка днища.

Машини корейського концерну широко застосовуються в будівельній та сільськогосподарській сфері. Це незамінний помічник для створення ландшафтних дизайнів, риття котлованів, розробки кар'єру і розвантаження різних матеріалів. Всі моделі екскаваторів відрізняються вбудованою системою підігріву мотора, тому техніку можна використовувати навіть при низьких температурах. За допомогою унікальної системи гідроприводу на машину можна встановлювати додаткове навісне обладнання.

Якісні послуги у центрі Альфатех

Вся техніка компанії Hyundai підходить для складних робочих умов, відрізняється тривалим терміном експлуатації, високим ступенем безпеки та надійною конструкцією. Однак, навіть найкраща техніка з часом виходить з ладу. Під впливом сильних навантажень, деякі деталі починають зношуватися, що надалі призводить до ламання.

Найпоширенішими поломками вважаються:

  • вихід з ладу гідравлічної системи;
  • порушення роботи клапанів;
  • поломка пальців ковшів;
  • розрив оболонки рукава високого тиску.

Навіть при регулярній діагностиці та постійного обслуговування неможливо повністю виключити несподівані несправності. При виникненні подібних випадків найкраще звернутися в центр спецтехніки Альфатех. Ми надаємо клієнтам:

  • кваліфіковану допомогу при поломці обладнання;
  • правильний підбір деталей для досягнення максимальної продуктивності;
  • попередню діагностику техніки;
  • оригінальні запчастини високої якості;
  • швидкий і якісний ремонт обладнання по всій території України.

Ми завжди йдемо назустріч клієнту і допомагаємо підібрати найкращі варіанти, щоб продовжити термін експлуатації техніки та зберегти її ефективність. Команда професіоналів швидко і якісно виконає ремонт екскаваторів Хюндай та іншої спецтехніки з виїздом по всій Україні.