Всі новини

Самохідні обприскувачі Tecnoma - незамінна техніка для обробки аграрних культур

26.10.2020

Самохідні обприскувачі Tecnoma представлені лінійкою Laser 3200/4200/6000. У порівнянні з причіпними агрегатами, самохідна техніка виграє в мобільності, продуктивності і зручності в управлінні. Машини виробляються з дотриманням міжнародних директив з екологічної безпеки та захисту праці обслуговуючого персоналу.

Опрыскиватель самоходный TECNOMA LASER 3200

Експлуатаційні особливості самохідних обприскувачів Tecnoma Laser

Машини-обприскувачі Tecnoma Laser оснащені 6-ти циліндровим двигуном Deutz, розрахованим на інтенсивні навантаження. Устаткування підходить для обробки великих площ сільськогосподарських угідь (до 700 га на добу), ширина захвату за один прохід становить 24-36 м. Основні технічні характеристики зазначених модифікацій наводяться в таблиці.

Найменування параметра, одиниця виміру Модель, числові 
Laser-3200 Laser-4200 Laser-6000
Потужність двигуна, к. с. 175 217 244
Місткість бака для хімікатів, л 3200 4200 6000
Місткість бака для хімікатів, л 440
Допустима швидкість, км/год 40
Продуктивність насоса, л/хв 380
Кліренс, мм 110
Ширина колії, м 1,85
Ширина штанги, м 30 32 36

Переваги обприскувачів Tecnoma Laser

Машини-обприскувачі з високим кліренсом підходять для обробки будь-яких культур, в тому числі соняшнику і кукурудзи. Вони обладнані місткими баками з поліпропілену, який інертний до хімічних розчинів для обприскування. Гладка внутрішня поверхня перешкоджає накопиченню осаду, зручна для промивання водою.

Дозування і контроль концентрації хімікатів в розчинах здійснюються за допомогою системи з електронним управлінням з кабіни трактора. Приладова панель містить всі основні функції управління робочими процесами. Показники концентрації розчину, дозування, швидкості розпилення відображаються на екрані. Такий підхід до управління забезпечує високу точність в дотриманні технології обробки, зручність обслуговуючого персоналу і істотну економію хімічних речовин.

Значна роль відводиться комфорту і безпеки обслуговуючого персоналу. Кабіни оснащуються системою клімат-контролю, регульованим сидінням для установки зручного положення оператора. Герметично засклена кабіна знижує рівень шуму при роботі мотора, забезпечує панорамний огляд. Сходи для підйому на робоче місце опускається автоматично.

У компанії «Альфатех» можна придбати самохідні обприскувачі перевірені європейські виробника Tecnoma за найкращою ціною на ринку України, з гарантією обслуговування. Техніка високої якості безперебійно працює більше 20 років, недорога в техобслуговуванні. Доступний великий вибір комплектуючих деталей для заміни зношених вузлів і механізмів. Моделі можна оглянути і випробувати в роботі на нашій виставковому майданчику в м Підгородне, Дніпропетровської області.