Всі новини

Снігоплавільні машини - ідеальне рішення для мегаполісу

16.01.2019

З кожним роком з утилізацією снігових насипів завжди виникають складнощі - не тільки через обсягів снігу і льоду, але також через високу щільності і забрудненості. Снігові маси і полій просто вивозяться подалі за місто.


Однак уже є сучасне рішення збору і утилізації снігу, що значно скоротить і спростить роботу комунальних служб, а також дозволить зручно і швидко утилізувати снігові маси прямо на місці їх збору - це мобільна снігоплавильна машина TRECAN 60-PD.

Снігоплавильна машина TRECAN 60-PD працює за принципом плавлення снігу всередині самого комплексу, а саме - теплообмінник занурений у ванну з заздалегідь наповненою чистою водою. Горіння дизельного пальника забезпечує нагнітач повітря. Вода отримана в результаті плавлення снігу випливає з переповненої ванни і зливається в стічну яму. Сміття і пісок осідають на спеціальний піддон, що розташований в системі очищення агрегату.

Використання такого обладнання гарантує оперативність при утилізації снігу (швидкість очищення і розгрібання снігових кучугур, в порівнянні зі звичайним методами вивезення снігу, збільшується в 2-3 рази, а також дозволяє економити до 60% бюджету на утилізацію снігу.

Пальник працює на дизельному паливі, витрати палива пріплавленіі снігу 325 л / год. Продуктивність мобільного снеготаялки Trecan 60-PD становить 60,1 т / год за умови, що температура повітря -1 ° С; при -10 ° С продуктивність буде незначно нижче 55,1 т / год. Мінімальна температура при експлуатації агрегату становить -30 ° С.
Мобільна автономна снігоплавильна машина Trecan 60-PD (Трікала) виготовлена ​​за новітніми канадськими технологіями провідного виробника TRECAN.