Всі новини

Впорається з промерзлим ґрунтом! Огляд екскаватора Hyundai R300LC-9S

02.11.2021

У центрі спеціальної техніки Альфатех стали доступні екскаватори Hyundai R300LC-9S. Потужна машина здатна впоратися з роботою у найскладніших умовах. Модель використовується для виконання широкого спектра будівельних та кар'єрних робіт. Легко справляється з твердим ґрунтом і здатна за короткий термін перемістити велику кількість матеріалу.

Головні показники

Найважливіші характеристики представлені у таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Потужність двигуна, к. с. 263 при 1 900 об/хв
Глибина копання, мм 6 840
Експлуатаційна маса, кг 29 700
Габаритна довжина, мм 10 850
Габаритна ширина, мм 3 200
Об'єм ковша, м3 1,73
Максимальний крутний момент, кгс·м при об/хв 124,3 при 1 900
Робочий об'єм, см3 8 300
Довжина стріли, мм 6 250
Довжина рукояті, мм 2 100
Габаритна довжина гусеничної стрічки, мм 4 940
Висота розвантаження, мм 10 070
Стартер, В/кВт 24/7,5
Генератор, В/А 24/70

Головні особливості моделі

Екскаватор оснащений довгою стрілою та великим ковшем, за допомогою якого можна швидко виконувати роботи будь-якої складності. Потужний двигун 248 к. с. власного виробництва у комбінації з надійним насосом Kawasaki забезпечує переміщення до 200 м3 матеріалу на годину. Двигун відповідає всім європейським екологічним стандартам. При цьому він забезпечує високу продуктивність за будь-яких кліматичних умов. Також техніка відрізняється економним споживанням палива навіть за максимального навантаження. У середньому машині потрібно 20 літрів на годину.

Виробник подбав, щоб оператор виконував роботу з підвищеним ступенем комфорту. Тому ергономічна кабіна оснащена:

  • системами захисту ROPS і FOPS;
  • клімат-контролем, який забезпечує комфортну температуру за будь-якої погоди;
  • сидінням з підлокітниками, висоту якого оператор може налаштовувати за індивідуальними перевагами.

Крім цього, кабіна має чудову шумоізоляцію. У процесі роботи рівень шуму рідко долає показник 74 дБ. Усі елементи керування розташовані на двох джойстиках. З їхньою допомогою можна виконувати операції, які вимагають ювелірної точності.

Модель оснащена запатентованою системою Hi-mate, за допомогою якої забезпечується повна діагностика важливих робочих елементів. Завдяки їй робочий персонал може отримувати інформацію про стан машини з будь-якого комп'ютера, своєчасно виявляти несправності та дистанційно керувати нею. Система значно знижує витрати на обслуговування та ремонт, а також зменшує час простою техніки.

В Альфатех можна купити техніку Хюндай за найвигіднішими цінами в Україні. За бажання центр спецтехніки надає можливість оформити кредит або придбати будь-яку машину в лізинг. Перевірити екскаватори можна на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.