Всі новини

10 фактів про бренд Shantui

16.05.2018

Факти, що розкривають історію всесвітньо відомої компанії Shantui, що спеціалізується на виробництві і продажу машинного устаткування, а також комплектуючих товарів до нього.

З чого все починалося

Сьогодні компанія Shantui Construction Machinery Co. Ltd. (Shantui) - це виробник з багаторічним досвідом, який був заснований ще в 1980 році. Компанія увійшла в топ 50 найбільших виробників з усього світу в даній сфері діяльності.

компанія Shantui

Подальший розвиток

Подальший розвиток компанії призвів до того, що сьогодні на ринок надходять не тільки бульдозери Shantui, а й бульдозери-планувальники, автогрейдери, ущільнювачі, автобетонозмішувачі, бетононасоси (встановлюються на вантажівках), гусеничні крани, а також інших машин для виконання висотних робіт і т.д.

Річна продуктивність

На сьогоднішній день Shantui випускає понад 115 тисяч одиниць бульдозерів, близько 7 тисяч бульдозерів-планувальників, 5 тисяч бетонозмішувального обладнання і понад два мільйони комплектуючих товарів до спецтехніки.

завод Shantui

Логотип Shantui - один і назавжди!

Назва компанії Shantui є синонімом слова "бульдозер", однак, незважаючи на те, що даним виробником випускається сьогодні маса інших різновидів спецтехніки - це не привід для зміни логотипу всього бренду.

Яка техніка Shantui сьогодні є на українському ринку?

Сьогодні в Україні представлений широкий модельний ряд спецтехніки даного виробника, серед якого: трубоукладчики, автогрейдери, компактори, вібраційні катки, бульдозери і т.д.

Технічні характеристики бульдозерів Shantui

У нашому каталозі ви знайдете бульдозери з експлуатаційною масою від 13,7 до 53 тонн, що відрізняються потужністю, тиском на грунт.

Параметри бульдозерів

Залежно від потужності розрізняють: з малою, середньою і високою потужністю. Одні призначені для виконання високоточних робіт в умовах обмеженого простору, інші роблять ту ж роботу, проте в рази швидше і ефективніше, а треті використовують для виконання більш важких робіт.

бульдозер Shantui

Інновації

Дослідницький центр і лабораторія Shantui є основоположними для даного виробника.

Представництва та філії

Продукція цієї компанії продається більш ніж в 130 країнах світу, оскільки має масу представницьких центрів, офісів продажів, а також центрів сервісного обслуговування.

Умови придбання спецтехніки Shantui в Україні

Ексклюзивним дистриб'ютором в Україні для вас є центр спеціальної техніки "Альфатех". Бажаєте зробити максимально вигідну для себе покупку? Звертайтеся до нас і ми допоможемо втілити дане бажання в життя.