Всі новини

Альфатех на виставці АГРОПРОМ 2019

07.03.2019

З 27 лютого по 1 березня в м Дніпро пройшла 18-я національна виставка агротехнологій. Центр спеціальної техніки Альфатех, взяв участь у виставці з навісним обладнанням тогрових марок Unia, Unlu, Agrisem, тим самим презентувавши новий напрямок діяльності. Тепер в товарному портфелі компанії представлено ґрунтообробні обладнання, а саме: плуги, культиватори, борони, глубоуорихлітелі і т.п.



На виставковому стенді були представлені:

- дискова борона ARMONI турецького виробника UNLU. Цей агрегат оснащений 20-ю дисками, стійки захищені від перевантажень міцними спіралевіднимі пружинами, що гарантують рівномірну роботу дисків.
- культиватор UNLU Titan, який призначений для передпосівної обробки грунту під посів, як зернових, так і просапних культур. Кількість робочих органів - 11 шт.
- сівалка зернова UNIA Mazur. Робоча ширина сівалки становить 6 метрів, а місткість бункера 1,1 дм.куб. Даний агрегат призначений для висіву всіх зернових, зернобобових та олійних культур, включаючи ріпак, з нормою висіву від 2 до 400 кг на га.
- розкидач мінеральних добрив UNIA модель MXL 3000. Укомплектований комп'ютерним управлінням SUPERIOR, датчиком швидкості, фіксатором для крайнього посіву з гідравлічним управлінням, спеціальним тентом, а також покажчиком нахилу розкидання і ситом завантажувального бункера. З розкидачів MXL 3000 UNIA добрива можливо вносити з максимальною точністю і рівномірністю.
- важкий культиватор ATLAS HP UNIA з шириною захвату 6 метрів, що дозволяє за один прохід забезпечити найбільш якісну і повноцінну підготовку грунту під посів. Вирівнююча планка в тандемі зі струнним катком розбиває великі грудки, а двухрядная секція зубів SX виробляє підготовку посівного ложа, а подвійний каток Crosskill ф400 мм з зубчастої планкою завершую процес. А спеціальна система ATLAS, а саме зчіпка і гідравліка для сівалки, дозволяє використовувати культиватор в парі з сівалкою.

Родзинкою експозиції став трактор Mahindra - це новинка 2019 року на ринку тракторів. Альфатех є офіційним і ексклюзивним дилером тракторів індійського виробника Mahindra.