Всі новини

Альфатех на виставці SIA'2014 - АвтоТехСервіс в Києві

03.06.2014

Компанія виставила свою експозицію шин на виставці SIA’2014 – АвтоТехСервіс, яка проходила з 28 травня по 01 червня в Києві.

SIA’2014 – АвтоТехСервіс – це одна з найбільших міжнародних виставок автосервісу в Україні в рамках автосалону SIA. З причини тимчасового зниження активності на ринку нових автомобілів і за рекомендацією основних гравців ринку, повноцінна і якісна експозиція нових автомобілів, перенесена на 2015 рік.

Цього року особливу увагу організатори приділили особливу увагу по залученню на виставку SIA’2014 – АвтоТехСервіс ділової аудиторії – відвідувачів, які мають значні бюджети на закупівлю, пошуку регіональних дилерів для брендів і їх виробників, так звана CIP-програма.

Учасниками виставки стали близько 100 компаній, як вітчизняних так і зарубіжних.

Стенд Альфатех займав головну позицію у павільйоні. Компанія, як офіційний ексклюзивний дилер представила шини Benton (виробництво Гонконг) і Toyomoto - це новинки на українському шинному ринку. Також представлені були шини Triangle, які вже встигли себе гідно зарекомендувати на ринку України. Кожен бажаючий зміг побачити, відчути шини і задати всі запитання представнику заводу-виробника і бренд-менеджерам торгових марок Triangle, Benton, Toyomoto. Також, в час виставки проходила акція «Купив шини в Альфатех – тепер тебе чекає успіх!». Слідкуйте за новинами акції на сайті bestshina.org.

Компанія Альфатех була відзначена організаторами виставки дипломом «За активну участь у виставці SIA-АвтоТехСервіс 2014.