Всі новини

Альфатех взяв участь у виставці

14.06.2018

Центр спеціальної техніки "Альфатех" взяв участь в найбільшій агропромисловій виставці в Україні, яка щорічно проходить протягом багатьох років. Дана виставка є майданчиком, на якому розташувалися технічні пристосування і пристрої, необхідні для вдосконалення сільського господарства. Виставка впливає на аграрій з позитивного боку, оскільки сприяє впровадженню нових технологій в робочий процес, завдяки презентації новинок для всіх сфер агропромислового комплексу. Вона носить діловий характер, так як відкриває нові можливості для співпраці сотням організацій. Варто відзначити, що відвідування виставки "Агро-2018" - це відмінна можливість для пошуку партнерів серед світових лідерів аграрної галузі та приватного бізнесу, організацій та іноземних представників.

агропромислова виставка “Агро-2018

Що ми представляли на виставці "Агро-2018"

На ХХХ ювілейній виставці "Агро-2018" було представлено безліч різних товарів для сільського господарства, починаючи від насіння, добрив і багато чого іншого. Однак, найбільшу площу займала експозиція великої сільськогосподарської техніки. На даній виставці ми продемонстрували декілька зразків техніки провідних світових виробників:

екскаватор-навантажувач Bobcat B780

  • міні навантажувач Bobcat - універсальні малогабаритні машини, призначені для виконання роботи в умовах обмеженого простору;
  • телескопічний навантажувач - затребувана техніка не тільки в сільському господарстві, а й в будівництві, а також в ході виконання вантажно-розвантажувальних робіт в інших сферах діяльності;
  • екскаватор-навантажувач Bobcat B780 (рівноколісник) - в серії навантажувачів "B" він представляє собою найпотужнішу модель за показниками експлуатаційної маси;
  • автогрейдер Shantui SG-16 - має вдосконалену систему гідравлічної трансмісії, підвищуючи таким чином ефективність виконання поставлених завдань навіть в умовах підвищеної складності.

Новий напрямок компанії Альфатех: техніка для аграрного сегменту

На виставці "Агро-2018" особлива увага приділялася новинкам сільськогосподарської техніки та обладнання. Центр спеціальної техніки "Альфатех" представив кілька позицій французького виробника Agrisem:

  • борона - багатоцільовий агрегат, здатний ефективно працювати в будь-яких польових умовах. В даному сегменті техніки використовуються найбільші маточини дисків, які не вимагають мастила, надійно захищені від проникнення пилу, до того ж вони забезпечують високі робочі швидкості;
  • глибокорозпушувач - забезпечує розпушування без змішування шарів грунту. Технологія запатентована і полягає в розпушуванні з переміщенням грунту хвилею (створюючи таким чином сприятливі умови для розвитку кореневої системи рослин).

борона

Більш детально ознайомитися з усіма видами техніки спеціального призначення ви можете на сторінках нашого інтернет сайту. Зручний інтерфейс і зрозуміла пошукова система допоможуть вам знайти необхідний вид спецтехніки, ознайомитися з його технічними характеристиками, габаритами, потужністю і т.д., а також порівняти з подібними моделями інших виробників. Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до нас по вказаному телефону або замовляйте зворотний дзвінок.

Агро-2018

"Альфатех" - впровадження інноваційних технологій в будь-яку сферу діяльності для поліпшення показників ефективності роботи і продуктивності.