Всі новини

Автогрейдери Shantui

22.02.2022

Альфатех представляє широкий вибір автогрейдерів від компанії Shantui Construction Machinery Co., Ltd. Вони призначені для виконання дорожньо-будівельних робіт. Техніку використовують для транспортування матеріалів, планування ґрунту, очищення дорожнього полотна.

Автогрейдер Shantui SG14

Основні технічні показники

Автогрейдери Шантуй представлені моделями SG14, SG16-3, SG18-3, SG21-3, SG21A-3, SG24-3. Усі машини оснащуються силовими агрегатами Cummins потужністю від 150 до 240 л. с. Вони відрізняються низьким споживанням палива та простим технічним обслуговуванням. Для запуску в холодну погоду передбачено передпусковий підігрівач. Серед інших переваг варто зазначити:

  • високу універсальність з допомогою навісного устаткування;
  • просте та зручне управління;
  • надійну конструкцію та якісні робочі елементи;
  • високий рівень безпеки оператора.

Трансмісія забезпечує плавне перемикання передач без ривків. Гідростатична система збільшує обороти на передньому приводі, тим самим збільшуючи тягове зусилля. За допомогою центральної системи вимірювання тиску можна відстежувати показники будь-якого робочого вузла для швидкого виявлення поломки та ремонту.

Експлуатаційні особливості

Основним робочим інструментом є грейдерний відвал. З його допомогою можна перевозити сипучі матеріали, очищати засніжені території, проводити планування. Захист відвалу у складних робочих умовах забезпечує редуктор приводу поворотного кола. У деяких моделях передбачено плаваючий режим. Він дозволяє використовувати відвал для безпечного очищення доріг без пошкодження цілісності покриття.

Комфорт оператору забезпечує кабіна із захистом ROPS та чудовою шумоізоляцією. Чудовий огляд дає можливість оператору стежити за робочим обладнанням та виконувати точні рухи. Зручність усередині кабіни забезпечують сонцезахисна шторка, крісло, що регулюється, клімат-контроль і сучасна мультимедійна система.

Альфатех є ексклюзивним представником компанії "Шантуй" в Україні. Ми пропонуємо найвигідніші ціни на всю техніку китайського виробника. Забезпечуємо якісне обслуговування та надаємо можливість придбати техніку в кредит. Протестувати автогрейдери можна на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.