Всі новини

Bobcat представив нове навісне обладнання - Очищувач піску

17.03.2016

Бобкет запустив виробництво нового навісного обладнання SC 200 Очищувач піску для використання на моделях міні навантажувачів Bobcat на гусеничному ходу (CTL). Це навісне обладнання розроблено для застосування, як на мокрому, так і на сухому піску. Нова модель SC 200 очищувач піску сумісна з моделями Бобкет T590, T650, T770 і T870 CTL, обладнаними як високим, так і стандартним гідропотоком. Увійшовши в сім'ю більш ніж 70-ти різних видів навісного обладнання Бобкет, очищувач для піску, відкриває нову область застосування навісного обладнання Бобкет до вже наявного різноманітного портфоліо.

Ця навіска є високопродуктивним навісним обладнанням, яке дозволяє оператору міні навантажувача дуже швидко і ефективно просіювати пісок і очищати його від різного дрібного сміття, кришок від пляшок, осколків скла, деревини, а також банок, каменів, пластикових пакетів, водоростей та іншого сміття.

Робоча ширина навісного обладнання становить 1900 мм, глибина - до 200 мм і місткість ковша - 350 літрів. Площа очищення - до 15000 м2/год. Висока продуктивність доповнюється можливістю вивантаження з висоти за допомогою підйомних важелів на навантажувачі, що дозволяє легко скидати сміття в самоскид.

Дане навісне обладнання ідеально підходить для використання на громадських і приватних пляжах, курортах, при обслуговуванні майданчиків, спортивний майданчиків (пляжний волейбол і футбол), на іподром, а також в сортувальній промисловості.

Короткий час циклу і висока продуктивність навантажувача на гусеничному ходу в комплекті з навісним обладнанням Bobcat забезпечує роботу, яка коштує вдвічі менше, ніж спеціальна техніка, яка використовується виключно за одним призначенням. Компактні розміри міні техніки та її неперевершена маневреність дають оператору можливість працювати навколо перешкод, а також мати доступ до ізольованим місцях, де робота може бути утруднена.

Комплексне рішення

Крім того, використання іншого навісного обладнання з асортименту Bobcat з навантажувачем і очищувачем піску може забезпечити комплексне рішення по очищенню території. Наприклад, за допомогою грейферного захоплення Bobcat перед очищенням піску, оператор може підібрати більші шматки матеріалу і сміття, перш ніж розпочати роботу з піском. Бордюрную щітку або Щітку з бункером також можна використовувати перед чищенням піску.

Кожне навісне обладнання Bobcat сконструйовано і виготовлено таким чином, щоб максимально відповідати навантажувачам Bobcat для максимально можливого виконання свого завдання, при цьому скорочуючи витрати і фізичні ресурси людини.

Всі міні навантажувачі Bobcat оснащені з'єднаннями для швидкого встановлення або зняття навісного обладнання, це дозволяє швидко і безпечно міняти навісне обладнання, що заощаджує ваш час, коли перед вами стоїть кілька завдань. За допомогою системи Bob-Tach system можна легко і швидко замінити ківш на палетні вила і т.д.

Наші фахівці завжди готові допомогти Вам вибрати необхідне навісне обладнання.
Будь ласка перейдіть на вкладку Контакти і зв'яжіться з нами для отримання детальної інформації.

Відеосюжет - Як працює очищувач піску Bobcat.