Всі новини

Bobcat випустив нові роторні телескопічні навантажувачі покоління EVO

11.03.2016

Чотири нові моделі роторних телескопічних навантажувачів зробили крок далеко вперед у порівнянні з аналогічними моделями попередніх версій.

Навантажувачі розроблені за принципом «легкий у використанні» і комбінують в собі комфорт і безпеку, а також високу продуктивність.

Модель TR38160 EVO обладнана двигуном Kubota V3800 DI T, 3.8 л, 4-циліндра, дизель, 74.5 кВт (100 к.с.) при 2600 об/хв. Максимальна вантажопідйомність - 3.8 тони і максимальне горизонтальне висування стріли на 13.4 м.

Моделі TR50190, TR50210 и TR40250 обладнані двигунами серії FPT-NEF, 4.5 л, дизель, 105 кВт (141 к.с.). Вантажопідйомність моделі TR40250 - 4.0 тони, а моделі TR50190 і TR50210 мають однакову вантажопідйомність - 5.0 тонн. Максимальне горизонтальне висування стріли всіх трьох моделей - 16.4, 18.0 і 20.5 м, відповідно.

Обертаюча здатність на 360° доступна у всіх чотирьох моделях, що дає можливість повного огляду перебуваючи в одному положенні. Стріла стає у необхідну позицію за лічені хвилини. Телескопічний навантажувач покоління EVO забезпечує виняткову стабільність при підйомах важких матеріалів, як вертикально вгору на дах, так і горизонтально до краю площини, при цьому скорочується час роботи, економія палива, збільшується безпека і ефективність

На всіх моделях, крім TR38160, є стандартна функція вирівнювання коліс, яка дозволяє оператору легко міняти режими рульового управління, яких три. Ці режими забезпечують відмінну маневреність, навіть в тісних і складних робочих умовах.

Щоб забезпечити стійкість машини на всіх типах місцевості стабілізатори мають як індивідуальну, так і повну активацію. Повний контроль над операціями з стабілізаторами, а також індикатори стану, розташовані на панелі управління.

Підвищений комфорт і контроль

Всі чотири моделі мають нове, більш високе положення кабіни, що забезпечує неперевершений круговий огляд. Більше заднє вікно відкриває поле зору до задньої частини машини, що забезпечує кращу загальну просторову обізнаність для оператора. Крім чудової оглядовості попереду, вигнута частина переднього скла покращує видимість навісного обладнання на висоті. Двері кабіни виконані теж зі скла, що дає оптимальну бічну видимість при маневруванні поблизу стін або інших складних перешкод.

Дизайн кабины полностью разработан с заботой об операторе. Новая кабина – это исключительная рабочая среда, которая объединяет отличную видимость и высокий уровень комфорта при работе оператора. Удобная и эргономичная пневматическая подвеска сиденья, благодаря которой можно легко отрегулировать в соответствии с требованиями и особенностями оператора. В кабине полуавтоматический кондиционер.

Дизайн кабіни повністю розроблений з турботою про оператора. Нова кабіна - це виняткове робоче середовище, яка об'єднує відмінну видимість і високий рівень комфорту при роботі оператора. Зручна і ергономічна пневматична підвіска сидіння, завдяки якій сидіння можна легко відрегулювати відповідно до вимог і особливостей оператора. У кабіні напівавтоматичний кондиціонер.

Завдяки подвійному джойстику Sensi-Touch, стало більше функцій для автооператора, що в рази збільшує продуктивність, при цьому зберігаючи безпеку і комфорт в роботі. Всі важливі функції машини відображаються на дисплеї, який розташований на панелі управління і показує чітке уявлення про продуктивність машини. Всі основні елементи управління машини розташовані дуже ергономічно і знаходяться в межах легкої досяжності від оператора, тим самим забезпечуючи додатковий рівень керованості, маневреності та безпеки.

Телескопічні навантажувачі покоління EVO піднімають продуктивність на новий рівень, завдяки новій електроніці і сучасному програмному забезпеченню, які є ключовими для всіх чотирьох машин. CAN Bus Management technology гарантує точне функціонування, всі операції стріли і повороту контролюються за допомогою цифрових датчиків, розташованих на основних вузлах навантажувача, забезпечуючи повний контроль і безпеку машини при будь-яких ситуаціях в роботі.

Широкий вибір опцій дозволить Вам підлаштовувати навантажувачі з телескопічною стрілою відповідно до заданих потреб, в тому числі і дистанційне керування; протиугінний іммобілайзер; люлька з гідравлічним замком для кріплення; система холодного старту і спеціалізовані варіанти для робіт в тунелях і під мостами.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися до свого регіонального менеджера. Знайти свого менеджера можна Тут.