Всі новини

Бульдозери Shantui – передові технології та якість, перевірена часом

10.12.2021

Альфатех представляє оригінальні бульдозери Shantui. Китайська компанія Shantui Construction Machinery CO., Ltd працює на українському ринку вже понад 17 років. Альфатех – це єдиний ексклюзивний представник китайських машин у країні. 1980 року з'явилася модель TY-220. Це перший бульдозер компанії, що є повним аналогом Komatsu D85.

Сьогодні Shantui займає 60% китайського ринку бульдозерів. При цьому кожен третій у світі бульдозер був виготовлений цією компанією. В Україні техніка користується популярністю, а її власники залишають позитивні відгуки. Наприклад, один із клієнтів Альфатех 10 років тому придбав одразу 8 бульдозерів для практично цілодобової експлуатації. Перед покупкою він вважав, що за 2 роки зможе здати їх на металобрухт. Проте він помилявся, адже зараз уже 2021 рік, а бульдозери чудово працюють.

Основні технічні показники

Китайська компанія випускає гідромеханічні та гідростатичні бульдозери. Перший тип - це аналог модельного ряду бульдозерів Komatsu 90-х років. Гідравліка в цих машинах використовується тільки відвалу та розпушувача. Ходова частина представлена ​​у вигляді класичної трансмісії та коробки передач, які прості в обслуговуванні та використанні. Експлуатаційна вага гідромеханічних бульдозерів варіюється від 14 т до 102 т. Лінійка включає 7 моделей, всі вони оснащені потужними та надійними двигунами потужністю від 130 до 950 к. с. Доступне таке навісне обладнання:

  • прямі, сферичні, кутові відвали;
  • однозубі та тризубі розпушувачі;
  • міцні та надійні лебідки.

Гідростатичні бульдозери – це сучасніші моделі, які з'явилися на ринку приблизно 5 років тому. Вони оснащені приводом електродвигунів. Модельний ряд містить 6 бульдозерів вагою від 8 т до 46 т. При цьому потужність двигунів варіюється в межах від 80 до 515 к. с. Як навісне обладнання представлені відвали різної форми та розпушувачі.

Експлуатаційні особливості

Більшість моделей мають кабіну, виконану у формі шестигранника. Вона забезпечує хороший кут огляду і дає можливість виконувати складні роботи з підвищеною точністю. Жорсткий каркас забезпечує належну безпеку оператора.

Кабіна має чудову звукоізоляцію та поглинає вібрації шляхом оббивки із спеціального матеріалу. Стандартна комплектація включає систему клімат-контролю, яка забезпечує комфортні умови за будь-якої погоди. Сидіння можна регулювати за особистими уподобаннями. При цьому всі елементи управління будуть розташовані в межах досяжності незалежно від положення крісла оператора.

Гідравлічна система дозволяє перемикати важелі, докладаючи менше зусиль. Вона оснащена сучасними циліндрами та гідрозамикачами. Загалом кабіна відрізняється ергономічністю, забезпечує огляд на 360 градусів і дає можливість оператору повністю сконцентруватися на виконанні поставленого завдання.

Центр Альфатех виступає у ролі офіційного дилера компанії Шантуй. При цьому усі бульдозери мають офіційну гарантію від виробника. Сервісне обслуговування та ремонт проводяться з використанням оригінальних деталей. На будь-яку техніку можна оформити лізинг та кредит. Протестувати будь-яку машину можна на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.