Всі новини

Бульдозери Shantui - витривала продуктивна техніка

27.11.2020

Представляємо бульдозери Shantui моделей  DH08/DH10/DH17/DH24B2, призначені для важких умов експлуатації, на хиткій або слизькій грунті. Потужні гусеничні машини використовуються для виконання цілого спектра земляних робіт:

  • вирівнювання ґрунту під будівництво будівель або прокладку дорожніх покриттів;
  • формування траншей для трубопроводів;
  • ліквідації канав, ровів після укладання інженерних комунікацій;
  • очищення дорожніх магістралей від льодової кірки, снігу;
  • прибирання будівельного сміття, в тому числі важких бетонних або металевих конструкцій.

У стандартній комплектації бульдозери агрегатуються з відвалом. Також в оснащення входить розпушувач.

Бульдозер SHANTUI SD16

Ключові експлуатаційні характеристики

При проектуванні і виробництві бульдозерів Шантуй  DH08/DH10/DH17/DH24B2 впроваджені новітні розробки в сегменті спецтехніки. Машини витримують колосальні навантаження, мотори стабільно працюють при безперервному цілодобовому використанні.

Наведемо ключові робочі параметри зазначених модифікацій.

Компактний моторний відсік містить базові вузли і агрегати, зручний для доступу в разі діагностики або ремонту. Широка гусенична ходова частина складається з модульних траків, що допускає заміну окремих пошкоджених ділянок і спрощує обслуговування.

Бульдозери Shantui: головні переваги

Машини користуються попитом серед українських покупців завдяки витривалості в екстремальних умовах експлуатації: на похилих поверхнях, кам'янистих або мерзлих грунтах, при великих перепадах температур (сильні морози чи спека). Техніка збирається з високоякісних деталей, відвали зроблені з високопробної загартованої сталі, стійкої до зносу.

Техніка оснащена надійною гальмівною системою і модернізованою трансмісією з плавним перемиканням. Щоб запобігти аварійним ситуаціям, передбачені спеціальні функції (захист мотора від перегріву, блокування устаткування). Для запобігання перегріву мотора встановлені компактні радіатори. Вони складаються з вбудованих розпилювачів води і повітряних охолоджувачів, вбудованих в загальний корпус.

Засклена кабіна зі зручним водійським кріслом допускає панорамний огляд, щоб контролювати етапи виконання роботи. Герметична ізоляція кабіни захищає від шуму і вібрацій, які виникають при роботі двигуна або стикуванні відвалу з робочою масою. Система кондиціонування підтримує комфортну для механізатора температуру і вологість. Сучасна централізована приладова панель істотно спрощує управління робочим органом.

Наша компанія продає бульдозери Shantui за оптимальною ринковою ціною в Україні. Постачаємо обладнання безпосередньо із заводів виробника, пропонуємо величезний асортимент комплектуючих для заміни зношених вузлів і деталей. Оглянути і випробувати будь-яку модель можна на нашій виставковому майданчику в місті Підгороднє, Дніпропетровської області. Додаткову інформацію можна отримати за допомогою месенджера або контактного телефону.