Всі новини

Центр спецтехніки Альфатех уклав контракт на поставку масла Шелл

11.06.2015

Центр спеціальної техніки Альфатех почав широкомасштабне співробітництво з компанією Invent Group. У рамках контракту буде здійснюватися поставка в сервісну службу Альфатех моторних, гідравлічних, трансмісійних масел і пластичних мастил виробництва компанії Шелл. Перші поставки продукції почалися ще в середині другого кварталу цього року. За результатами спільної роботи постачальник масла Шелл, компанія Invent Group стане довгостроковим постачальником мастильних матеріалів для дорожньо-будівельної техніки Hyundai, Shantui, Bobcat і для інших світових брендів техніки, які будуть на обслуговуванні сервісної служби Альфатех.

У керівництві компанії Invent Group відзначили, що дуже раді співпраці з дилером будівельної техніки. Функції єдиного ексклюзивного постачальника накладають додаткову відповідальність на компанію, але топ-менеджмент представництва в Україні впевнений, що з маслами Шелл з успіхом виконають взяті зобов'язання і забезпечать сервіс Альфатех найкращим маслом з існуючого на ринку.

Для довідки. Компанія Invent Group - офіційний та ексклюзивний дистриб'ютор світових лідерів нафтогазової промисловості Shell, Houghton, Bosch Rexroth та Fleetguard і вже більше 18 років є найбільшим постачальником імпортних мастильних матеріалів у Східній Україні.

Компанія Invent Group – єдина інжинірингова компанія, що забезпечує лабораторне та сервісне обслуговування масел.

Метою компанії є забезпечення якісних інжинірингових і бізнес рішень, які задовольнять будь-якого клієнта.