Всі новини

День у Головчинецькому гранкар’єрі

03.11.2021

28 жовтня у Летичівському районі Хмельницької області, відбувся дебютний спільний захід компаній АЛЬФАТЕХ та AMAKO Truck (IVECO) - «ДЕМО ДЕНЬ У КАР’ЄРІ». Розповідаємо як це було.

Місцем проведення цієї унікальної події став Головчинецький гранітний кар’єр, що належить до передових компаній з розробки родовищ граніту та виробництва щебню різних фракцій.

Захід зібрав більше 80-ти глядачів та став платформою для презентації компаніями їх портфелів брендів, які представлені на ринку. Сімнадцять одиниць техніки продемонстрували силу та міць, а саме: два гусеничних екскаватори Hyundai R520LC-9S та новинка 2021 року гусеничний екскаватор HX340, колісний екскаватор Hyundai R180W-9S, п’ять самоскидів IVECO Trakker різних модифікацій, бульдозер Shantui SD22, два тягачі IVECO Stralis, навантажувач Hyundai HL770-9S, бортовий автомобіль IVECO Daily, напівпричепи BODEX, грейдер Shantui SG16, мінінавантажувач Bobcat S770 з навісним обладнанням.

Всі гості наочно побачили та особисто випробували техніку в роботі, оцінили її технологічність, маневреність, простоту в управлінні, а також налаштуваннях та обслуговуванні. Крім того, отримали відповіді на всі свої питання від фахівців компанії. Важливим та актуальним запитом стало: яка ж вартість володіння технікою, або як правильно обрати спецтехніку? Комерційний директор Альфатех -  Олександр Корнійчук,  та керівник відділу продажу комерційної техніки - Олег Боднар, розповіли, як первинна вартість обладнання може бути визначальним чинником для вибору техніки, та які фактори, що впливають на економічну ефективність роботи техніки, вкрай важливо враховувати майбутнім власникам машин. Ними є витрати палива, вартість технічного обслуговування, вартість ремонту, КТГ та кваліфікація оператора.

Після офіційної частини та тест-драйву на всіх чекав смачний обід BBQ з приємним спілкуванням, де гості обмінювалися досвідом роботи та ділилися порадами один з одним.

Більше фото у розділі Галерея.