Всі новини

Дискові борони Unia Ares - потужне ґрунтообробне обладнання

02.09.2020

Центр спецтехніки Альфатех представляє дискові борони Unia Ares HP XXL для передпосівної та основного обробітку грунту під зернові, технічні або кормові культури. Одночасне лущення стерні, подрібнення пожнивних залишків, розпушування та вирівнювання грунту дозволяють виконати підготовку земельних угідь до посіву в максимально стислі терміни. Устаткування агрегатується з колісними тракторами потужністю 250-350 к.с., ширина захвату за один прохід складає 5/6/8 м, в залежності від моделі.

Дисковая борона Unia

Унікальна конструкція борони Unia Ares

Грунтообробне обладнання складається з міцної металевої рами з опорними колесами по сторонам для переміщення. На рамі кріпляться:

  • 2 ряди дисків діаметрами 660 мм на окремих зносостійких маточинах. Робочі органи забезпечують подрібнення рослинних залишків у два етапи, змішування їх з ґрунтом і одночасне розпушування на глибину до 15 см. Допускається механічне регулювання глибини обробітку грунту, в залежності від технології вирощування культури.
  • Гумові амортизатори 52х160 мм, що запобігають поломки на нерівному рельєфі.
  • Вирівнюючі катки для ущільнення грунту після розпушування.

Агроприйом змішування грунту з подрібненими пожнивними залишками збагачує грунт природними мінералами і мікроелементами, потрібними для високого врожаю сільськогосподарських рослин. Руйнування верхньої кромки запобігає втрати вологи, що особливо актуально в посушливих кліматичних районах.

Запатентована конструкція з окремою підвіскою кожного диска дозволяє використовувати обладнання на площах з високою засміченістю. Диски не доводиться очищати від рослинної маси безпосередньо при виконанні робіт на полі. Відстань між дисковими рядами - 120 см, достатню для того, щоб грунт не перекидалася на сусідній ряд. Гострі кромки дисків з високоякісної сталі розраховані на навантаження до 1250 кг / м, підходять для обробітку твердих і кам'янистих ґрунтів.

Устаткування добре зарекомендувало себе у важких умовах експлуатації, максимально адаптовано для різнотипних грунтів України. У стандартну комплектацію входить візок з пневматичними гальмами і колесами. Представлений широкий асортимент комплектуючих для заміни зношених вузлів і деталей. Щоб зменшити розміри рами для транспортування або зберігання, передбачена система гідравлічного складання.

Оглянути дискову борону Unia Ares HP XXL і випробувати її в роботі можна на нашій виставковому майданчику в місті Підгородне, Дніпропетровської області. Налагоджені поставки з заводів виробника дозволяють продати обладнання за ціною, яка значно нижче, ніж у аналогічної техніки на ринку України. За домовленістю з покупцем можлива доставка замовленого обладнання в будь-який регіон нашої країни транспортною службою компанії.