Всі новини

Дистанційне керування навантажувачів Bobcat

23.04.2021

«Альфатех» представляє спецтехніку Bobcat з дистанційним управлінням. Це перший виробник спецтехніки, який запропонував і впровадив дистанційний пульт управління. З його допомогою можна виконувати роботи без оператора в кабіні. Опція корисна для людей, які працюють в суворих або токсичних умовах.

Особливості пульта управління

Дистанційне керування навантажувачів Bobcat

Портативний пульт управління включає наступні компоненти:

  • передавач з регульованим плечовим ременем і ручним управлінням;
  • ресивер з жовто-зеленими стробоскопами для установки на кабіні навантажувача;
  • перемикач режиму управління і блокіратор аварійної зупинки для розміщення на кришці багажника;
  • акумулятор, зарядний пристрій і ідентифікаційна бирка, яка показує, що техніка доступна для дистанційного керування.

Дистанційне керування забезпечує оператору безпеку і комфорт під час виконання робіт. За рахунок віддаленого розташування від шуму, пилу, вібрацій, шкідливих випарів, які виникають на робочому місці, значно підвищуються продуктивність і якість роботи.

Основні можливості

Пульт управління надійно захищений паролем з двостороннім зв'язком. У центральній частині розташований невеликий дисплей, на якому відображається вся важлива інформація: рівень і стан масла, двигуна, трансмісії і так далі. Дистанційне керування дає можливість керувати швидкістю пересування, дросельної заслінкою, освітленням, ползучестью і поплавком.

Дистанційне керування навантажувачем

До пульта додаються два знімних акумулятора. Одного заряду вистачає на 20 годин роботи. Спеціальний чохол полегшує транспортування і захищає пульт від механічних пошкоджень. Всі компоненти розміщені в міцному корпусі, захищеному від різних атмосферних впливів.

Центр спецтехніки «Альфатех» представляє навантажувачі «БОБКЕТ» з гарантією і сервісним обслуговуванням навантажувачів. Будь-яку модель можна оглянути і протестувати в роботі на нашій виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області. Ми виконуємо доставку спецтехніки по всій території України.