Всі новини

Екскаватор-навантажувач Hyundai на службі міськводоканалу в Дніпродзержинську

18.04.2014

Як повідомляє інтернет портал 0562.com.ua, 6.04.2014 на територію КПП ДГС "Міськводоканал" приїхав новенький  екскаватор-навантажувач Hyundai H940S.

Цю довгоочікувану подію на підприємстві очікували 18 років, про нову техніку доводилося тільки мріяти. І ось мрія стала дійсністю. Міський голова Станіслав Сафронов приїхав на підприємство, щоб вручити документи та ключі від нового екскаватора. У своєму короткому виступі мер міста подякував колективу підприємства за сумлінну працю на благо міста і його жителів, привітав з наступаючим великим православним святом Великодня і побажав працівникам, і їх родинам миру, єдності, злагоди і благополуччя.

Також він подякував генеральному директору КПП ДГС "Міськводоканал" А. Хітрову за грамотное і вміле керівництво стратегічним підприємством, яке відповідає за забезпечення городян життєво важливим продуктом питною водою.

У завершенні Станіслав Олександрович пообіцяв і надалі допомагати підприємству в його модернізації та переоснащення. У своєму слові, генеральний директор Андрій Хитров, подякував керівнику міста Станіславу Сафронову за постійну увагу та допомогу яку надають влада міста підприємству.

Екскаватор-навантажувач відразу ж був направлений на ремонтно-відновлювальні роботи на об'єкти міського водопроводу. Як пояснили співробітники підприємства, новий екскаватор Hyundai - це прорив у зміцненні технічного оснащення водоканалу, що дозволить підприємству більш оперативно усувати аварійні ситуації.