Всі новини

Фронтальні навантажувачі Hyundai: потужна і надійна спецтехніка

01.12.2020

Нове надходження фронтальних навантажувачів моделей HL635 / HL665 відомого південнокорейського виробника Hyundai. Техніка використовується на будівельних майданчиках, в комунальних і аграрних господарствах. Машини поєднують функції бульдозера, екскаватора і планувальника, агрегатуються з екскаваторних або стандартними ковшами. Спецтехніка має високу потужність при невеликих габаритах, надійна при експлуатації при високих навантаженнях.

Фронтальные погрузчики Hyundai HL665

Основні експлуатаційні показники Hyundai HL635/HL665

Конструкція навантажувачів складається з колісного шасі, на якому монтується кабіна і кріпиться ківш. Навісне обладнання приводиться в дію від загальної гідросистеми за допомогою механічних важелів або джойстика з кабіни оператора. Наведемо основні робочі показники моделей HL635 / HL665.

Найменування параметра, одиниця виміру Числові значення
HL635 HL665
Вага, т 10,3 16,85
Об'єм вантажного ковша, куб. м 1,7 3,0
Допустима швидкість, вперед / назад, км/год 15/32 16/36
Потужність мотора, к. с. 125 220
Об'єм бака для дизпалива, л 246 334
Допустима висота розвантаження, м 2,85 3,12
Зусилля відриву ковша, кН 100 170
Тривалість робочого циклу, с 9,1 10,6
Ширина колісної бази, м 3,2 3,7
Кліренс, мм 420 460

Машини важкого класу HL665 підходять для вантажно-розвантажувальних робіт з будматеріалами (гравієм, цементом, піском) у великих обсягах.

Головні переваги

У порівнянні з аналогічними моделями інших брендів цього класу, навантажувачі Хендай HL635 / HL665 виграють за такими критеріями:

  • висока швидкість здійснення робочого циклу, що значно скорочує час навантаження і розвантаження;
  • продуктивні мотори, розраховані на підвищені навантаження при невеликій витраті дизпалива;
  • зручна централізована панель управління, оснащена електронними приладами;
  • високоякісні матеріали і збірка, що гарантують тривалий експлуатаційний ресурс.

Спецтехніка спроектована відповідно до міжнародних стандартів з безпеки праці обслуговуючого персоналу. Герметично засклена кабіна з панорамним оглядом запобігає потраплянню вологи та пилу при виконанні робіт, знижує шум мотора. У базову комплектацію входять системи вентиляції та опалення. Сидіння має підвісну конструкцію, регулюється по висоті, в залежності від зростання механізатора.

Наша компанія продає якісну техніку Hyundai з гарантією сервісного обслуговування протягом 2 років за мінімальною вартістю на ринку України. Представлені також оригінальні комплектуючі деталі для заміни їх в зношених машинах, наявних в автопарку. Оглянути моделі і випробувати їх в роботі можна на виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області. Швидка довідка доступна за вказаними контактними телефонами в робочий час.