Всі новини

Фронтальний навантажувач Shantui з ваговим обладнанням

24.06.2021

Центр спецтехніки Альфатех представляє фронтальний навантажувач SL50W від китайської компанії Shantui. Спецтехніка на колісній базі забезпечує високу ефективність і безпеку, а також чудову стійкість на будь-якій поверхні. Машина широко використовується в будівельній сфері, сільськогосподарському і лісозаготівельні господарствах, для транспортування матеріалів і будівництва доріг.

Фронтальный погрузчик Shantui SL50W

Основні технічні показники моделі SL50W

Детальні характеристики навантажувача представлені в таблиці.

Найменування характеристики, одиниця виміру Числове значення параметра
Номінальна потужність двигуна, к. с. 220 при 2000 об/хв
Робочий об'єм двигуна, л 9,7
Число циліндрів 6
Максимальна швидкість вперед, км/год 38
Максимальна швидкість назад, км/год 17
Експлуатаційна маса, кг 17 000
Обсяг ковша, м3 3
Просвіт ковша при розвантаженні, мм 3 178
Колісна база, мм 1 160
Габаритна довжина, мм 7 940
Габаритна висота, мм 3 430
Кут розвантаження 45°
Радіус повороту, мм 7 245
Номінальна вантажопідйомність, кг 5 000
Перекидне навантаження, кг 12 000

Головні переваги спецтехніки

До основних особливостей фронтального навантажувача Шантуй можна віднести:

  • просте управління і відстеження стану головних робочих систем машини завдяки сучасному пульту;
  • великий вибір різного навісного устаткування;
  • герметичну кабіну, яка відповідає всім нормам безпеки та забезпечує якісне придушення шуму;
  • знижене споживання палива завдяки системі РРС.

Навантажувач оснащений надійним 6-циліндровим силовим агрегатом Weichai потужністю 220 к.с. Мотор відрізняється наявністю системи турбонаддуву і здатний забезпечити максимальне обертання валу зі швидкістю 2200 об / хв. Двигун відповідає європейським екологічним нормам, а ймовірність його відмови зменшена на 30% в порівнянні з попередньою моделлю. Витрата палива скорочено на 10% при максимальному навантаженні.

Головна перевага навантажувача - дві системи гальмування, які представлені робочими та стояночними гальмами. Завдяки цьому робота з технікою стає максимально безпечною. Гальмування здійснюється внаслідок двоканального пневмогідравлічного і дискових гальм. Стрічковий гальмо виступає в ролі ручника. Широка колісна база забезпечує відмінну стійкість на будь-якій поверхні і легкість виконання робочого завдання при сильному навантаженню.

Ергономічна кабіна створює комфортні умови для роботи оператора. Широкі скла забезпечують великий кут огляду. Потрапити всередину кабіни можна з двох сторін. Міцна сталева конструкція з додатковим посиленням здатна витримувати максимальні навантаження. Кабіна відрізняється хорошою шумоізоляцією - в процесі роботи рівень шуму не піднімається вище 85 дБ. Для зручності огляду і ремонту бічні дверцята може відкриватися вгору під великим кутом.

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє оригінальну техніку Шантуй з офіційною гарантією від виробника. Доставляємо придбані моделі в будь-який населений пункт України, а також надаємо послуги з придбання спецтехніки в лізинг. Перевірити та протестувати навантажувачі, а також інші машини можна на нашій виставковому майданчику в місті Підгородне, Дніпропетровської області.