Всі новини

Гідромолоти HDB від Hyundai в наявності і під замовлення

03.08.2015

У центрі спеціальної техніки Альфатех з'явилися нові гідромолоти HDB від Hyundai за ексклюзивно вигідними цінами. В лінійці 14 моделей, HDB10-HDB800. Діаметр долота від 40,6 до 200,6 мм. Експлуатаційна вага гідромолотів HDB від 121 до 5580 кг, а довжина від 1128 до 4059 мм. Гідромолоти HDB Hyundai доступні в чотирьох варіантах долота – конічний або тупий тип, клин або кирка.

На всі моделі гідромолотів HDB Hyundai встановлена система проти порожньої стрільби. Дана система ABF дозволяє зупинити удари гідромолота, як тільки ділянка зруйнована. Це дає можливість захистити пальці долота, стяжні болти і передні головки, а також збільшити термін служби інших компонентів. 

Клапан автоматичного контролю надає можливість автоматизувати роботу гідромолота шляхом повторного запуску за допомогою невеликої кількості тиску, прикладеного до долота, і автоматом зупинитися, як тільки долото піднімається або руйнування ділянки завершено.

Двотактна селекторна система дозволяє оператору змінювати такти від коротких до довгих, залежно від уподобань оператора і наявних завдань і є стандартною для всіх моделей гідромолотів HDB Hyundai. Клапан регенерації енергії також входить в стандартну комплектацію всіх моделей HDB. Система фіксує вгору енергії потоку, після чого поршень вдаряє долото і забирається, опрацювання до 15% енергії, яка буде застосовуватися на енергію потоку вниз, збільшуючи при цьому швидкість удару і підвищуючи темп продуктивності. Додаткові функції включають в себе новітні технологічні розробки, які суттєво продовжують життя сальників, додатковий квадратний буфер, який збільшує міцність і мінімізує   тремтячу дію на всі моделях гідромолотів. Також, опціонально встановлюється автоматична система змазування.

Гідромолоти серії HDB вже встигли зарекомендувати себе з позитивного боку на українському ринку, працюючи на техніці Hyundai.

Уточнити більш детальну інформацію Ви можете за телефоном гарячої лінії +38 067 541 11 11 або написати нам на пошту alfatech@alfatech.com.ua