Всі новини

Гідромолоти Hyundai

04.09.2018

Всесвітньо відомий виробник Hyundai представляє нову лінійку гідромолотів серії HDB, розроблених із застосуванням інноваційних технологій. В результаті на ринок надходять вироби, які характеризуються високою міцністю, а також поліпшеними показниками продуктивності. Завдяки новітнім розробкам і оптимізації конструкції серія HDB оснащена спеціальним адаптером (тип порту з'єднання шланга), а також оснащена збільшеним в діаметрі Т-болтом.

Гідромолоти Hyundai

Особливості вибору гідромолотів Hyundai

Виходячи з маси екскаватора Hyundai, може змінюватися власна маса гідромолота, форма долота (кирка, ріжучий клин, тупе долото, конус), технічні характеристики і подальші умови експлуатації. Залежно від форми дане навісне обладнання може бути оснащено спеціальним долотом і використано для:

  • бетону, каменю, тротуарів;
  • траншей і оздоблювальних робіт;
  • для важкої роботи в кар'єрах і т.д.

За специфікації розрізняють кілька різновидів моделей гідромолотів Hyundai: малі, середні, великі. Дані різновиди відрізняються технічними характеристиками: масою, довжиною, шириною, швидкістю ударів в хвилину, витратою масла, тиском газу і іншими параметрами. Для отримання більш детальної інформації про кожну модель гідромолоту центр спеціальної техніки "Альфатех" рекомендує перейти на сторінки каталогу офіційного сайту. В даному розділі ви зможете більш детально ознайомитись з параметрами кожної моделі гідромолоту Hyundai, вивчити технічні характеристики і остаточно визначитися з вибором найбільш відповідного варіанту.

Центр спеціальної техніки "Альфатех" - надійний постачальник якісного навісного обладнання для екскаваторів в Україні.