Всі новини

HYUNDAI HX520L – новий тяжкий екскаватор серії HX

08.06.2016

На останніх будівельних виставках лідером з виробництва будівельного устаткування в усьому світі Hyundai Heavy Industries було презентовано шостий представник серії HX - HYUNDAI HX520L. Проаналізувавши всі побажання і зауваження потенційних покупців, інженерами HHI було визначено низку відмінних критеріїв, здатних істотно збільшити продуктивність екскаваторів і полегшити процес їх управління. Згодом отримані дані були використані в розробці HX520L.

Саме тому, застосування широкої спектру удосконалень і повна відповідність очікуванням ринку дозволяють виробникам позиціонувати HYUNDAI HX520L як «стандарт екскаваторів Хюндай», маючи всі підстави для цього.

HYUNDAI HX520L - це висока продуктивність і якість в роботі!

Основною особливістю таких машин стали більш вдосконалені двигуни Scania зі ступенем викиду відпрацьованих газів Tier 4F. Комплектація паливно-економічним та екологічним двигуном дозволяє цій моделі помітно скоротити термін виконуваних робіт з ефективністю навантажувальних робіт - на 3%, вирівнювальних-трамбувальних - на 6%. Разом з цим, варто відзначити, що економія палива на 7%, а також модернізація дозволила значно скоротити обсяг викиду твердих частинок до 90%.

Істотно раціоналізувати і покращити продуктивність екскаватора інженерам вдалося за рахунок впровадження в HX520L різнопланових електронних і технічних нововведень для оператора:

Eco Gauge-режим – відстеження крутного моменту двигуна і споживання палива за різними параметрами: доба, година, загальне значення
Оптимізоване регулювання живлення - відповідає за контроль витрати пального в паливному насосі, і вибір режиму потужності (економний, стандартний, потужний) в автоматичному режимі
Панорамна видимість – стала можливою за рахунок впровадження AAVM - системи, завдяки якій кругозір оператора дорівнює п'яти метрам;
Технологія Hi-Mate – дистанційне регулювання роботи техніки, доступ до інформації про технічний стан, а також перевірка на справність робочих, технологічно важливих показників гусеничного екскаватора
Блок комфорту – вмонтований тачскрін екран, доступ до Wi-Fi, вбудований MP3-плеєр. При роботі машини, кабіна облаштована таким чином, щоб максимально скоротити рівень вібрації і шуму всередині салону.

Випробувавши екскаватор на гусеничному ходу Хюндай HX520L в роботі, було доведено, що наявність невразливої конструкції дозволяє машині вистояти навіть під час надвисокого робочого навантаження, тривалого циклу безперервних робіт і також при самих екстремальних умовах: добування гірських порід, демонтаж будівель і споруд, кар'єрні роботи. При цьому варто відзначити, що зносостійкість і довговічність властива не тільки зовнішній конструкції екскаватора, але і практично всім витратних матеріалам та комплектуючим.

Підсумувати всі переваги HYUNDAI HX520L можна цитатою представника компанії Hyundai Heavy Industries пана Ку-Джа-Джіна присутнього на презентації: «Цей гусеничний екскаватор - це матеріалізація багаторічних зусиль нашої команди, яка здатна нарешті повністю задовольнити очікування сучасних покупців будівельної техніки потужністю, економічністю, комфортом і продуктивністю. Порівнюючи попередні п'ять моделей серії HX, шоста є свого роду «роботою над помилками», в якій були усунені можливі недоліки і вдосконалені переваги.

Наше завдання сьогодні - докласти максимум зусиль і технічних розробок для постійного вдосконалення вже наявної продукції та розробки нової, модернізованої, і якісної будівельної техніки Хюндай».