Всі новини

Hyundai на виставці INTERMAT 2015 в Парижі

16.04.2015

20-25 квітня 2015 року під відкритим небом, в павільйоні площею 3000 кв.м. Hyundai Heavy Industries Europe (HHIE) представить на Intermat ексклюзивний ряд спецтехніки Hyundai.

У павільйоні буде виставлено 27 одиниць техніки Hyundai – це перші моделі нової лінійки Tier4/StageIV, а також існуючі машини в лінійці екскаваторів і колісних навантажувачів Hyundai, в тому числі і міні екскаватори Hyundai R16-9, R35Z-9.

Навантажувачі і екскаватори 9S серії за досить короткий час міцно увійшли на всі основні ринки з сильною репутацією, надійністю і вартістю. Грунтуючись на цьому, Hyundai почав радикальну програму оновлення, яка призвела до нового рівня по збірці будівельної техніки Hyundai.

- Ринкові умови продовжують бути жорсткими для всіх без винятку. Участю у виставці команда Hyundai продемонструє не тільки нові продукти, а й нашу незмінну прихильність, підтримку і лояльність всім дилерам. Завдяки постійним інвестиційним кампаніям Hyundai впевнено рухається в напрямку світового лідерства у сфері будівельної техніки,   прокоментував генеральний директор HHIE Джей Сі Юнг.