Всі новини

Вивчаємо моделі міні-екскаваторів Bobcat

03.11.2021

У центрі спеціальної техніки Альфатех доступні продуктивні та надійні мініекскаватори від компанії Bobcat. Вони призначені для виконання різноманітних робіт на територіях з обмеженим простором. Широко застосовуються для прокладання комунікацій, копання котлованів і траншей, будівельних та різних вантажних робіт. Представлені моделі на колісному та гусеничному ходу.

Робочі характеристики моделей 

У лінійку мініекскаваторів входять такі моделі:

  • E08, E10, E14, E17 – малогабаритні машини з експлуатаційною масою від 1138 до 1615 кг;
  • E26, E32, E35, E45 – техніка середніх розмірів із масою від 2565 до 4634 кг;
  • E50, E55W, E62, E57W, E85 – найбільші моделі з робочою масою від 4905 до 8540 кг для більших обсягів робіт.

При виборі мініекскаватора слід враховувати продуктивність та розміри, які відповідатимуть поставленому завданню. Практичні усі представлені моделі оснащені потужним та надійними двигунами Kubota. Силовий агрегат японського виробництва з 3 циліндрами та гідравлічна система забезпечують глибину копання до 3000 мм. Потужність варіюється від 7,4 до 25 кВт. Найгабаритніші моделі оснащуються мотором Stage V, який здатний розвивати потужність до 58 к. с. при 2000 об/хв.

Усі двигуни відповідають європейським екологічним стандартам та відрізняються низьким споживанням палива. Рідкісне охолодження забезпечує надійну роботу при максимальному навантаженні. У середньому максимальна швидкість пересування становить 3-4 км/год (залежно від системи ходу та моделі). Тому мініекскаватор здатний швидко переміщатися між об'єктами на невеликій відстані.

Мини экскаватор Bobcat E50

Головні експлуатаційні особливості

Мініекскаватор відрізняються міцною конструкцією, яка здатна витримувати великі навантаження. Легкі моделі E08, E10, E14 мають відкриту кабіну, яка забезпечує відмінний круговий огляд під час роботи всередині приміщень. Інші моделі мають закриту кабіну. Вона забезпечує комфортні умови за будь-якої погоди.

Виробник Бобкет приділив велику увагу зручності оператора. Стандартні системи захисту ROPS/FOPS забезпечують безпечне виконання робіт. Управління машинами здійснюється чутливими джойстиками, які дозволяють виконувати точні маневри в обмеженому просторі з мінімальними зусиллями. Усередині встановлено сидіння з підлокітниками, яке регулюється по висоті.

Система клімат-контролю створює приємне середовище під час роботи в умовах низької температури. Завдяки чудовій шумоізоляції рівень шуму всередині кабіни не перевищує 74 дБ.

За якісне освітлення робочої ділянки відповідають яскраві світлодіодні фари. Усі екскаватори можуть бути оснащені додатковим навісним обладнанням. На машини можна встановити бури, гідромолоти, розпушувачі та різні ковші.

Техцентр "Альфатех" є офіційним постачальником техніки Bobcat в Україні, тому пропонує найвигідніші ціни. На будь-яку модель мініекскаватора можна оформити кредит та лізинг. Доставка здійснюється по всій території України. Також надається повне обслуговування, є широкий вибір оригінальних запчастин. Протестувати машини можна на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.