Всі новини

Капітальний ремонт екскаваторів будь-якої складності

30.09.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех надає послуги з ремонту, сервісного обслуговування та повної діагностики екскаваторів Hyundai, а також спецтехніки корейського виробництва. Команда фахівців оперативно проведе перевірку всіх деталей, мастило та очищення механізмів, необхідні процедури для збереження високої продуктивності. Своєчасне обслуговування та ремонт дають можливість уникнути повної поломки екскаватора, тривалого простою та великих грошових витрат на покупку нової машини.

Фахівці компанії «Альфатех» мають великий досвід роботи та готові усунути несправність будь-якої складності. Залежно від ступеня поломки проводяться такі процедури:

  • ремонт окремих запчастин;
  • відновлення або заміна зношених вузлів;
  • ремонт силових агрегатів.

Центр спеціалізованої техніки Альфатех безпосередньо співпрацює з виробниками, тому для проведення ремонту використовуються тільки оригінальні запчастини. Вони забезпечують тривалу та безвідмовну роботу екскаватора після відновлення.

Основні вузли, які піддаються зносу

Екскаватори корейського виробництва відрізняються високою продуктивністю та надійністю. Деталі мають тривалий термін експлуатації навіть за сильних інтенсивних навантажень. Тому ремонт потрібний досить рідко.

Попри це, екскаватори часто використовують для проведення великих обсягів робіт у складних експлуатаційних умовах. Нехтування регулярним технічним обслуговуванням та повною діагностикою запчастин призводить до виникнення несправностей у двигунах та інших важливих елементах екскаваторів.

Стандартне обслуговування у техцентрі Альфатех включає прочищення та заміну форсунок, відновлення трансмісії, перевірку тиску в паливних насосах. Фахівці також проводять ремонт різних елементів гідросистеми. Гідронасоси, гідромотори і гідроциліндри часто виходять з ладу в невідповідний момент.

Перед початком технічного обслуговування співробітники центру проводять візуальний огляд машини. Після цього починається глибока комп'ютерна діагностика з допомогою допоміжного устаткування. Такий підхід дає можливість швидко виявити проблему та оперативно підібрати найкращий варіант для її вирішення.

Чому варто скористатися послугами компанії Альфатех?

Центр спеціалізованої техніки Альфатех надає широкий спектр різноманітних послуг. Співробітники компанії допоможуть у виборі екскаватора, проведуть початкову підготовку машини, підберуть оригінальні запчастини для капітального ремонту. У нашій особі ви отримаєте партнера, якому можна довірити розв'язання будь-якого питання, пов'язаного з екскаваторами компанії Хендай та інших екскаваторів корейського виробництва.