Всі новини

Капітальний ремонт та обслуговування бульдозерів

21.08.2014

Бульдозер – це та техніка, без якої неможливо уявити жодної серйозної будівництва. З їх допомогою будуються цілі міста, викопуються водосховища, змінюється рельєф місцевості. Бульдозери виконують першочергові завдання. Вони надзвичайно надійні, але своїм виходом з ладу можуть неприємно розтягнути терміни будівництва, особливо, якщо потрібен капітальний ремонт бульдозерів. Тому обслуговування бульдозерів повинно здійснюватися в термін і на максимально професійному рівні.

Щоб звести до мінімуму ризики по виходу з ладу цієї техніки і якнайдовше не проводити капітальний ремонт бульдозерів, потрібно не тільки проводити своєчасне обслуговування бульдозерів, але й виконувати кілька простих правил:

  1. Стежити за рівнем масла і його зовнішніми характеристиками;
  2. Вчасно відслідковувати негативні показники датчиків;
  3. Не допускати забрудненості повітряних фільтрів і системи охолодження;
  4. Використовувати тільки якісні ПММ;
  5. Своєчасно проходити техобслуговування:
  6. Використовувати техніку строго за призначенням;
  7. Не порушувати правил транспортування бульдозера;
  8. Використовувати тільки якісні запчастини;
  9. І найголовніше: дозволяти керування технікою тільки працівникам відповідної кваліфікації.

Але, як не прикро, навіть при виконанні всіх цих рекомендацій, запчастини мають ресурс роботи і рано чи пізно доводиться проводити капітальний ремонт бульдозерів. Цю справу краще довірити професіоналам, які володіють відповідною матеріально-технічною базою. Це все є в компанії Альфатех. Ми проводимо капітальний ремонт бульдозерів на вищому рівні в максимально короткі терміни. Використовуються тільки краще запчастини та новітні технології ремонту. З нашою допомогою ваша техніка працюватиме як нова.