Всі новини

Колісні екскаватори Hyundai - продуктивна маневрена техніка

28.05.2020

Центр спецтехніки «Альфатех» представляє колісні екскаватори Hyundai. Універсальні машини підходять для виконання землерийних, дорожньо-будівельних, навантажувально-розвантажувальних робіт. Таку техніку доцільно використовувати при ремонті асфальтових покриттів і асфальтування ділянок дороги, вона малогабаритна, тому підійде для виконання робіт на дорозі поруч з відкритою для руху транспорту смугою.

Експлуатаційні параметри колісних екскаваторів

Техніка оснащена силовими агрегатами Cummins (США), Yanmar / Mitsubishi (Японія) потужністю 40,8-178 л. с., в залежності від модифікації. Мотори з системою автоматичного прогріву відповідають вимогам екологічного класу Tier 2.

Швидкість переміщення на потрібний дорожньо-будівельна дільниця - до 30 км / год, додатковий транспорт для транспортування не знадобиться. Колеса, на відміну від гусеничних траків, не ушкоджують дорожнє покриття. Для запасу дизпалива при безперебійній роботі машини обладнані паливними баками ємністю 100-120 л.

У комплектацію колісних екскаваторів входять:

  • ковші (стандартні, посилені, кар'єрні, траншейні, скельні, грейфери);
  • аутригери, що забезпечують стійке положення корпусу на похилих поверхнях;
  • бульдозерні відвали, які призначені для засипання траншей і вирівнювання поверхні, служать в якості додаткової опори;
  • гідравлічні контури для навісного обладнання (гидромолота, гідроножиців, гідробур, грейфера, віброплити, віброзанурювача).

Тип навісного обладнання підбирається з урахуванням специфіки виконуваних завдань і виду оброблюваного матеріалу (щебінь, пісок, земля, глина, гравій, галька, тверді абразивні породи).

Колесный экскаватор Hyundai R60W-9S

При проектуванні спецтехніки велика увага приділяється безпеці та комфорту механізатора. Гідравлічна підйомна кабіна забезпечує покращений огляд, герметичне скління знижує шум при роботі двигуна, запобігає потраплянню пилу. Робоче місце оснащене зручним, регульованим по висоті кріслом, електронною панеллю керування.

«Альфатех» - офіційний дистриб'ютор компаній Hyundai Construction Equipment, тому нову техніку цієї марки у нас можна купити за найкращою ціною на ринку України і з гарантією сервісного обслуговування. Укладаємо угоди з покупцями за лізинговими програмами. Оглянути моделі і протестувати їх в роботі можна на нашій виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області. За домовленістю доставляємо куплене обладнання в будь-який регіон України у встановлений термін.