Всі новини

КОЛІСНІ ЕКСКАВАТОРИ HYUNDAI - ЯКІСТЬ ПОНАД УСЕ

23.02.2017

Колісні екскаватори Hyundai серії 9 і 9S, в каталозі представлені такі моделі: R60W-9S, R140W-9S, R180W-9S, R210W-9S, з експлуатаційної масою від 5,5 т до 22 т, робочий об'єм ковша становить 0,18 - 1,2 м3, а максимально можлива глибина копання від 3800 до 6300 мм. Машини комплектуються дизельними двигунами Mitsubishi, Cummins, Yanmar, з номінальною потужністю від 42 до 176 кВт.

Як же розшифрувати маркування колісного екскаватора Hyundai?

R - ця буква йде на початку назви і позначає вид техніки, а саме екскаватори Хендай Robex. Далі йдуть числа, які вказують округлену масу екскаватора в тоннах. Наприклад, екскаватор на колісному ходу R180W-9S важить 18,42 т.

W - це друга буква після цифр і позначає наявність колісної бази.

9 або 9S - це поточна серія машини. Може бути ще 7А - це попередня серія і, отже, проміжна модель.

Також після номера серії можуть знаходиться додаткові літерні індекси, які означають особливості робочих характеристик екскаваторів Hyundai, такі як:

MH - це екскаватор-перевантажувач, який при різних модифікаціях навісного обладнання, може використовуватися для перевантаження колод, металобрухту, будівельного устаткування і для ін. матеріалів; модель перевантажувача, представлена на сайті –  R210W-9MH.

D - це руйнівники, техніка для зносу будівель;

LR - за вимогами замовника можливе виготовлення колісного екскаватора з подовженою стрілою і рукояттю, машина має підвищену глибину копання і горизонтальний виліт.

При підборі екскаватора, за бажанням замовника, машина може укомплектовуватися різним навісним обладнанням таким як: гідромолот, гідробур, різні модифікації ковшів, грейфер, захоплення для колод, магніти, траншеєкопач і ін. Перелік навісного обладнання дивіться в нашому каталозі. 

Колісні екскаватори корейського бренду Hyundai якісні і виправдовують свою довіру в роботі. Найчастіше їх використовують для наступних типів робіт: навантаження і розвантаження різних сипучих речовин, планування насипів, кар'єрів, котлованів і траншей, розпушування скельних порід і замерзлих грунтів; з хорошими відгуками експлуатуються для промислового, дорожнього і житлового будівництва. 

У виборі потрібного екскаватора, з необхідним робочим інструментом, Вам допоможуть наші кваліфіковані фахівці.

Телефон в Контактах або call center 067 541 11 11 і відділ з продажу техніки з напрацюванням 067 510 40 10