Всі новини

Колісні навантажувачі Bobcat серії Earthforce

24.05.2021

На склади центру спеціалізованої техніки Альфатех надійшли нові моделі навантажувачів компанії Bobcat. Вони виступають в якості альтернативного рішення своїм новим моделям серії R. Серія Earthforce була спеціально розроблена для клієнтів, які шукають більш практичні моделі за доступною ціною.

Погрузчик с бортовым поворотом Bobcat S16

Основні технічні характеристики 

Навантажувачі серії Earthforce S16 і S18 оснащені новою паливною системою, яка значно скорочує витрату пального. Техніка відрізняється спрощеною конфігурацією і має менше додаткових опцій в порівнянні з основною лінійкою. Міцна камера згоряння двигуна здатна витримувати максимальний тиск, він характеризується більшою корисною потужністю і крутним моментом (до 204 Н • м), ніж у суперницьких моделей. Основні показники моделей:

  • економічні двигуни з турбонаддувом потужністю 50 кінських сил;
  • експлуатаційна маса – від 2573 до 2673 кг;
  • номінальна вантажопідйомність – от 744 до 894 кг;
  • робоча висота – 3724 і 3813 мм.

Самовсмоктуючий насос і новий фільтр попереднього очищення палива покращують роботу в холодну погоду. Моделі оснащені системою автоматичного відключення, бортовою діагностикою, захистом від розрядки акумулятора для контролю роботи двигуна і гідравліки.

Ключеві експлуатаційні характеристики

У кабінах представлених навантажувачів встановлені стандартні регульовані сидіння з підвіскою для комфортної та тривалої роботи. Закрита герметична кабіна відповідає європейським стандартам безпеки та зберігає рівень шуму в рамках стандартних показників.

Завдяки ручці дросельної заслінки з циферблатом оператор отримує можливість швидко регулювати обороти двигуна. Зручне управління за допомогою пальців полегшує роботу з навісним обладнанням. У кабіні встановлений блок живлення на 12 В для зарядки мобільних пристроїв. Галогенні лампи високої потужності відмінно висвітлюють територію при роботі в темний час доби. У моделях S16 і S18 використовується радіальний механізм підйому стріли, завдяки якому вдається забезпечити більше охоплення на висоті середнього робочого радіуса. Вертикальний механізм підйому в навантажувачах забезпечує спецтехніки високу вантажність. Завдяки йому вантаж утримується ближче до машини, поки стріли навантажувача підняті. Система Power Bob-Tach дає оператору можливість замінювати не гідравлічне навісне обладнання, не виходячи з кабіни.

У Альфатех можна придбати нові навантажувачі Бобкет за найвигіднішими ринковими цінами на території України. На всі моделі надаються гарантія і якісне сервісне обслуговування в період експлуатації. Випробувати навантажувачі в роботі можна на нашому виставковому майданчику в селищі Підгородне, Дніпропетровської області. Попередню консультацію можна отримати за вказаними телефонами в робочий час.