Всі новини

Комбіноване ґрунтообробне обладнання Agrisem Maximulch S5

30.11.2020

Дисколаповый ґ​рунтообробний агрегат Agrisem Maximulch S5 – комбінація важкої дискової борони та глибокорозпушувача. Він дозволяє виконати одночасно кілька операцій з обробки грунту:

  • розпушування на глибину до 30 см;
  • подрібнення бур'янів і пожнивних залишків;
  • перемішування біомаси з верхнім шаром ґрунту;
  • вирівнювання і ущільнення ґрунту за допомогою спеціальних катків.

Борона дисколаповая Maximulch Serie 5

Агрегат підходить для обробки цілинних грунтів, земельних угідь з великою кількістю рослинних залишків (зернових, соняшнику, кукурудзи, ріпаку) навесні або восени. Для обладнання вагою 6220 кг потрібні колісні трактори потужністю 340-370 л. с., зчеплення проводиться за допомогою механізму категорії 3.

Конструктивні особливості обладнання

Модульна конструкція Agrisem Maximulch S5 складається з суцільнометалевої рами з центральної монобалкой. На ній закріплені такі блоки:

  • Дворядна дискова борона з 25 дисками діаметром 610 мм. Широке відстань між рядами (1070 мм) запобігає накопиченню стебел на дисках, так що не доводиться їх очищати в процесі роботи.
  • 9 лап глибокорозпушувача. Відстань між ними становить 44 см. Лапи заходять в грунт під кутом 40 градусів, оснащуються потужним долотом шириною 8 см, яке посилено на кінці і по краях. Спеціальна пластина відводить грунт в сторону і зменшує необхідне зусилля трактора.
  • Вирівнюючі диски діаметром 460 мм, які прибирають гребені. На завершення важкий каток T-Sem забезпечує якісне коткування і ущільнення.

Запатентована унікальна конструкція лап на окремій стійці зі зміщеним ріжучим елементом забезпечує вертикальне підняття. На відміну від інших моделей, які піднімають грунт по косій або пресують її в горизонтальній площині, вертикальне підняття забезпечує більш однорідне змішування грунту і біомаси. В результаті досягається зниження енергоспоживання трактора на 28%.

Ширина захвату 4 м за один прохід дозволяє виконувати обробку великих площ. Демпфіруючі елементи забезпечують захист конструкції при кам'янистих включених, нерівностях рельєфу земельних угідь. Модульне складання устаткування «Агріс» створює умови для зручного обслуговування і заміни окремих зношених елементів, що скорочує витрати на ремонт. Завдяки спеціальній конструкції підшипника, мастило не потрібно протягом усього терміну служби.

Оглянути агрегат можна на нашій виставковому майданчику в м Підгородне, Дніпропетровської області. Додаткова інформація про обладнання доступна за допомогою месенджера або зазначеного контактного телефону.