Всі новини

Лінійка середніх екскаваторів Hyundai

23.08.2018

Каталог центру спеціальної техніки "Альфатех" включає в себе велику кількість різної спецтехніки для виконання складних завдань у будівельній, землерийній, житлово-комунальній, гірничорудній та гірничодобувній галузях. Ми пропонуємо машини провідних світових виробників, до категорії яких відносяться екскаватори Hyundai. У лінійку середніх екскаваторів Hyundai входять наступні моделі:

  • R220LC-9s - являє собою гідравлічну гусеничну техніку, оснащену об'ємним ковшем (0,92 м.куб.). Дана машина характеризується великою глибиною копання і довжиною планованої ділянки;
  • R260LC-9s - поєднує в собі високу потужність і легке управління, що дозволяє досягти високих показників продуктивності. Панель управління досить зрозуміла, кабіна оператора комфортабельна, що забезпечує зручну і безпечну експлуатацією техніки.
  • R300LC-9s - оснащений дизельним 4-х тактним, 6-ти циліндровим двигуном з водяним охолодженням, прямим уприскуванням і турбонаддувом.

Середній екскаватор Hyundai

Для більш детального ознайомлення з лінійкою середніх екскаваторів Hyundai рекомендуємо перейти в каталог центру спеціальної техніки "Альфатех", де представлена вся інформація про машини, включаючи технічні характеристики і опис. Зв'язавшись з нами по телефону, ви зможете отримати максимально розгорнуту консультацію кваліфікованих фахівців, які детально розкажуть про кожну модель спецтехніки.

"Альфатех" - лідер продажів техніки спеціального призначення в Україні.