Всі новини

Міні-навантажувачі BOBCAT - універсальна техніка для вирішення будь-яких завдань

23.10.2017

Щорічно, кількість українських користувачів, що віддають перевагу міні-навантажувача Bobcat стрімко зростає. Порівнюючи універсальність міні-навантажувача Bobcat, його маневреність і потужність з будь-якою великою машиною спеціального призначення, переваги просто очевидні. Більш того, такі машини передбачаю можливість установки декількох видів навісного обладнання, через що стали вже незамінними помічниками в:

  1. Сільському господарстві - грамотно підібравши навісне обладнання, міні навантажувач Bobcat зможе оптимізувати повний цикл культивування, починаючи від орання землі, мульчування грунту і закінчуючи збором врожаю. Також ви запросто зможете прибирати такою машиною в тваринницьких комплексах, пересаджувати дерева, подрібнювати пні, і звичайно ж виконувати будь-які вантажно-розвантажувальні роботи.
  2. Комунальному господарстві - з огляду на співвідношення ефективності, якості виконання поставленого завдання, витрати на паливо і технічне утримання, міні-навантажувачі БОБКЕТ на вулицях міста стали зустрічатися все частіше. Комунальні господарства оснастивши машину необхідним навісним обладнанням (щітки, снігоприбиральна техніка, розкидач піску, лопати, газонокосарки і т.д.) використовують машини цілий рік для підтримки порядку і чистоти.
  3. Будівництві - основна перевага міні-навантажувача Bobcat під час будівництва - його невеликі габарити. Володіючи потужністю повноцінної машини спеціального призначення і маючи компактні розміри, міні-навантажувачі просто незамінні при роботах в умовах обмеженого простору. Маючи неймовірну прохідність і багатофункціональність така машина здатна замінити одразу кілька повноцінних багатотонних машин.

Базові характеристики міні-навантажувачів Bobcat  

Одними з найбільш затребуваних моделей міні-навантажувачівBobcat є машини з бічним поворотом (скід-стіри), основна перевага яких - повноцінний розворот навколо своєї осі. Саме такі машини використовуються в комунальному, будівельному і сільському господарстві. Для виконання ландшафтних і кар'єрних робіт, варто використовувати міні-навантажувачі Bobcat з шарнірною рамою. Залежно від моделі, міні-навантажувачі Bobcat також відрізняються:

  • способом управління: з допомогою джойстика або важіля;
  • по типу колісної бази: гусеничний або колісний хід;
  • механизмом піднімання стріли – вертикальний або радіальний;
  • потужністю і вагою;
  • кабиною оператора;
  • комплектацією і навісним обладнанням.

Популярне навісне обладнання для міні-навантажувачів Bobcat

Грамотно підібране навісне обладнання до міні-навантажувача Bobcat перетворює машину в багатофункціональний інструмент для швидкого і якісного вирішення завдання будь-якої специфіки і складності. Серед величезної кількості навісного обладнання, представленого на ринку виробником спецмашин Bobcat, найчастіше ви можете зустріти: ковші, відвали, вила, гідромолоти і щітки. Менш поширеним навісним обладнанням вважається вузькопрофільні насадки на навантажувачі: кущорізи, культиватори, пересаджувачі дерев, мульчери і т.д.

Сервісне обслуговування міні-навантажувачів Бобкет від Альфатех

Центр спеціальної техніки «Альфатех» пропонує всі види гарантійного та сервісного обслуговування міні-навантажувачів Bobcat. Також у нас ви можете придбати оригінальні запчастини, розглянути варіанти машин на вторинному ринку, або взяти міні-навантажувач в оренду. Ми гарантуємо професійний та індивідуальний підхід до кожного клієнта, а також якісне виконання поставленого завдання. Альфатех - найкраща компанія для довгострокового співробітництва.