Всі новини

Новинка ринку міні-навантажувачів EARTHFORCE від Bobcat

13.07.2018

Представляємо вашій увазі новий бренд компактної техніки спеціального призначення, розроблений і створений всесвітньо відомим виробником Bobcat - міні-навантажувачі EARTHFORCE. Дана спецтехніка більше доступна за ціною, що дозволяє придбати її більшій кількості споживачів. В основу виробництва було закладено створення досить ефективної та якісної машини, при цьому вартість якої повинна бути набагато нижчою подібних агрегатів. На щастя для багатьох покупців у Bobcat це успішно вдалося і сьогодні ми маємо можливість запропонувати нашим сусідам випробувати особисто міні-навантажувач EARTHFORCE.

Різновиди міні-навантажувачів EARTHFORCE

В асортименті представлено кілька різновидів машин даної категорії. Незважаючи на те, що створені вони на одній платформі БОБКЕТ, існують певні конструктивні відмінності:

міні-навантажувач EARTHFORCE S16

  • модель S16 - характерною відмінністю даної машини від другої моделі в лінійці є радіальна стріла, завдяки якій ківш рухається по дузі. Вантажопідйомність становить 744 кг, а перекидаюче навантаження - 1487 кг. У стандартній комплектації машини оснащені ковшом загального призначення;
  • S 18 - характеризується вертикальною конструкцією стріли. Номінальна вантажопідйомність становить 894 кг, перекидаюче навантаження - 1787 кг. Машина вирізняється збільшеними показниками вантажопідйомності, простотою в експлуатації, крім того успішно поєднує в собі хорошу потужність і компактні розміри.
  • міні-навантажувач EARTHFORCE S18

Варто відзначити, що нові міні-навантажувачі EARTHFORCE мають масу переваг, незважаючи на більш доступну вартість. До них слід віднести: надійність конструкції, швидкий доступ до основних органів для обслуговування, поліпшена працездатність навіть в найскладніших умовах, довговічність і багато іншого. Для більш детального ознайомлення з новинками ринку переходьте в каталог офіційного сайту центру спеціальної техніки "Альфатех", де представлені як технічні характеристики в повному обсязі, так і фото машин для візуального ознайомлення.