Всі новини

Нове покоління екскаваторів-навантажувачів Bobcat

30.03.2020

Центр будівельної техніки «Альфатех» на правах ексклюзивного дилера з гордістю повідомляє, що Bobcat випускає екскаватор-навантажувач нового покоління B730 серії R, що включає відгуки і побажання клієнтів, збагачений численними функціями.

«Новий дизайн є потужним і інтуїтивно зрозумілим - двигун з турбонаддувом потужністю 100 к.с., гідравлічна потужність і культова надміцна Bobcat DNA надають продукту величезну міцність», - каже Гул Налькачі, менеджер по продукції екскаваторів-навантажувачів Bobcat.

Серія B730 R пропонує вибір конфігурацій для різних застосувань в будівництві, дорожніх роботах, комунальному обслуговуванні. Містка кабіна і зручні функції роблять роботу екскаватора-навантажувача Bobcat великим задоволенням!

5 причин перейти на новий екскаватор-навантажувач B730 R-серії

  1. Сила, щоб досягти більшого!
    Кращий в своєму класі двигун потужністю 100 к.с. серії R730 забезпечує максимальну потужність і крутний момент 408 Нм при низькій витраті палива. Поряд з гідравлікою, ця машина забезпечує всю потужність, щоб в найкоротші терміни завершити найскладніші завдання.
     
  2. Інтуїтивне управління і плавна робота
    Абсолютно нова містка кабіна була переоснащено навколо оператора. Інтуїтивно зрозумілі органи управління розташовані ергономічно для продуктивної і комфортної роботи в обох робочих положеннях. Ви можете контролювати всі функції навантажувача і залишатися продуктивним за допомогою багатофункціонального важеля навантажувача.
     
  3. Гнучка настройка управління
    Виберіть бажану схему управління або скористайтеся опціонально вибираними оператором засобами управління пілотом. Зробити перехід з іншої машини без проблем.
  4. Неперевершена видимість
    Відмінна оглядовість як спереду, так і ззаду, зі збільшеним заднім розсувним вікном і кутовими плоскими бічними стеклами. Нова 6-ступінчаста кабіна дозволяє операторам з комфортом бачити, що знаходиться навколо машини і робочих груп в роботі.
     
  5. Легкий доступ для обслуговування
    Цілісна кришка двигуна - з засувкою з кабіни - забезпечує швидкий і легкий доступ до моторного відсіку. Щоденні перевірки можуть проводитися без підйому стріли на рівні землі.

Важливо! Запущений 4 роки тому екскаватор-навантажувач першого покоління зайняв 3-е місце в топ-3 на багатьох ринках.

Екскаватор-навантажувач серії B730 R відкритий для замовлень. З усіх питань звертайтеся 067 510 40 08 або до свого регіонального менеджера: контакти.