Всі новини

Нове покоління телескопічних навантажувачів Bobcat для сільського господарства

30.09.2021

Центр спеціалізованої техніки Альфатех представляє навантажувачі Bobcat  для сільськогосподарських робіт. Лінійка складається з 6 моделей: компактні – TL26.60, TL30.60, TL30.70 та габаритні – TL35.70, TL38.70HF і TL43.80HF. Різновиди навісного обладнання розширюють функціональність техніки.

Основні технічні характеристики

Всі моделі оснащені потужним силовим агрегатом Perkins, який відрізняється високим моментом, що крутить, простим обслуговуванням і надійністю при максимальному навантаженні. Він відповідає всім європейським екологічним стандартам. Компанія Бобкет представляє три модифікації спеціально розраховані для фермерських робіт. Кожна їх відрізняється певним набором устаткування досягнення максимальної ефективності. Основні характеристики моделей:

  • максимальна потужність двигуна – від 100 до 130 к. с.;
  • робоча висота – від 6 до 8 м;
  • експлуатаційна вага – від 4900 до 8040 кг;
  • гідростатична трансмісія з електронним керуванням на 4 передачі;
  • максимальна вантажопідйомність – від 2,6 до 4,3 т.

Навантажувачі оснащуються гідростатичною трансмісією, яка розрахована на експлуатацію у важких умовах. У процесі роботи вона забезпечує плавний приріст потужності та оптимальний крутний момент на колесах залежно від ступеня навантаження. Просте управління сприяє безпечному переміщенню та ефективному виконанню робіт. У габаритних моделях серії передбачена 2-ступінчаста механічна КПП, яка дає можливість оптимізувати швидкість пересування стосовно конкретних робіт.

Ключові експлуатаційні особливості

Кабіна оператора створює комфортні умови для роботи. Усі елементи керування розміщені на центральній панелі. Клавіші перемикачів мають підсвічування та свій колір. Тому їх просто ідентифікувати під час роботи у вечірній та нічний час.

М'яке сидіння з підігрівом створює зручні умови для тривалої роботи. РК-екран діагоналлю 7 дюймів зображує всю необхідну інформацію. Завдяки передачі зображення з камери заднього виду збільшилася безпека оператора, а процес маневрування став значно простішим.

Представлені навантажувачі мають такі функції для спрощення керування:

  • Job Manager – використовується для налаштування та збереження параметрів навісних інструментів;
  • схема повороту «напівкраб» – фіксує задні колеса і залучає передні для маневрування;
  • автоматизоване керування стрілою.

Працюючи всередині приміщень, можна обмежити максимальний кут підйому стріли, щоб уникнути зіткнень та пошкоджень. Функція опускання на землю дозволяє вибрати і зафіксувати кут нахилу стріли. Таким чином, можна оперативно розпочати роботу, не турбуючись про можливе пошкодження навісного обладнання під час пересування.

У новій серії телескопічних навантажувачів компанія  Bobcat вирішила зберегти класичну конструкцію, яка складається з рами та балок коробчатого перерізу зі сталевим захистом днища. Вона захищає важливі елементи техніки та забезпечує чудову стійкість на будь-якому типі ґрунту. Завдяки низькому центру важкості та довгій колісній базі навіть найлегша версія здатна високо підіймати важкий вантаж.

У спеціалізованому центрі Альфатех можна придбати телескопічні навантажувачі для сільського господарства з офіційною гарантією. Ми доставляємо спецтехніку до будь-якого міста України. На будь-яку модель можна оформити кредит чи лізинг. Опробувати техніку можна на виставковому майданчику у місті Підгородне, Дніпропетровської області.