Всі новини

Нові міні навантажувачі Bobcat серії M з двигунами Stage V

16.10.2019

Bobcat випустить нові версії лідируючих на ринку навантажувачів з бортовим поворотом M-Series S450, S510 і S530, тим самим посилить лідерство на ринку навантажувачів з бортовим поворотом в Європі. Це перші машини в лінійці, оснащені спеціально розробленим двигуном Stage V.

З 2020 року буде повністю представлена ​​нова лінійка навантажувачів Bobcat для європейського ринку. Завдяки поєднанню відмінних сучасних і абсолютно нових функцій, навантажувачі Bobcat будуть залишатися кращим вибором на ринку компактного обладнання.

Основні поліпшення продукту і переваги навантажувачів Bobcat:

Компактний розмір і вага

Машина може встановлюватися і повертатися в невеликих приміщеннях, і її можна легко транспортувати завдяки перевіреним компактним розмірам і вазі до 3 тонн - навіть з новим двигуном Bobcat Stage V.

Більш високий крутний момент і меншу витрату палива

На 37% вище крутний момент (і швидке відновлення після перевантаження), що дозволяє оператору працювати з тією ж потужністю при більш низьких оборотах з підвищеним комфортом. Більш низькі обороти також означають менший рівень шуму і більш низьку витрату палива для роботи такого ж типу.

Опція гідравліки з високою пропускною здатністю

Опція гідравліки з високою пропускною спроможністю - тепер доступна для S510 і S530, що робить машини більш універсальними (можна використовувати, як підмітальну машину, стругальний верстат і т.п.).

Збільшені інтервали обслуговування

Перший інтервал обслуговування був продовжений до 500 годин, і заміни паливних фільтрів відбуваються рідше.

Низький рівень шуму

Менша стомлюваність оператора, оскільки рівень шуму значно знижений в порівнянні з попереднім поколінням.

DPF-сумісний

Клієнти можуть працювати в зонах з регульованою емісією завдяки стандартному двигуну з DPF.

Для отримання додаткової інформації, специфікацій, будь ласка, телефонуйте нам 067 541 11 11 або надсилайте ваші питання на e-mail - alfatech@alfatechtd.com.ua.