Всі новини

Оновилася лінійка гусеничних екскаваторів Hyundai

21.09.2011

Лінійка моделей гусеничних екскаваторів Hyundai оновилася найбільшим кар'єрним екскаватором R1200-9

Машина відноситься до нової 9 серії техніки і володіє поліпшеними експлуатаційними характеристиками. Експлуатаційна вага Hyundai R1200-9 118 тон. Продуктивність гідронасоса і ємність гідробака екскаватора збільшені. Екскаватор обладнаний одернізованим насосом гідравлічного контуру управління, який забезпечує високу чутливість органів 
управління, а також підвищену швидкість роботи машини. Посилена рама коробчатого типу суцільнозварна, вібростійка, виготовлена з високоміцної сталі. Вона гарантує безпеку, стійка до зовнішніх ударів і дозволяє працювати на нерівній і мокрій поверхні завдяки використанню в конструкції гнучких і міцних сталевих пластин, високої надійності  верхніх і нижніх ковзанок, захищених траків. Працюючі у важкому режимі компоненти екскаваторів об'єднані в довгому шасі. Хрестоподібна цільна центральна частина забезпечує максимальну міцність і надійність. Всі гусеничні екскаватори Hyundai поставляються з подовженою базою, що забезпечує кращу стійкість і меншу питомий тиск на грунт.

Для підвищення точності і зручності управління машина оснащена ручними маніпуляторами (важелями) управління типу «джойстик» оновленої конструкції, кожен з яких (правий і лівий) має вбудовані кнопки з додатковими робочими функціями. Міцність кабіни збільшена за рахунок застосування посилених стійок. Спеціальна підвіска кабіни забезпечує комфортні умови для операторів під час руху. На сьогоднішній день у світі налічується три машини цієї моделі, одна з яких вже успішно працює в Росії. Екскаватор поставлений в компанію, яка займається розробкою запасів кам'яного вугілля Глушинського, Кедровсько-Крохалевського і Березово-Бірюлінського родовищ.